Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣτις 2 Σεπτεμβρίου η Λευκή Νύχτα στο Άργος

Στις 2 Σεπτεμβρίου η Λευκή Νύχτα στο Άργος

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποδέχτηκαν την πρόσκληση του Εμπορικού Συλλόγου τα καταστήματα εστίασης του Άργους , τόσο αυτοί που ήταν παρόντες αλλά και κάποιοι που λόγω εργασίας δεν κατάφεραν να παρευρεθούν και συμφώνησαν να συμμετέχουν στην διοργάνωση της Λευκής Νύχτας η οποία ορίστηκε να γίνει στις 2 Σεπτεμβρίου, ημέρα Δευτέρα.

Οι απόψεις και οι ιδέες που ακούστηκαν από τα καταστήματα εστίασης ήταν πραγματικά πολύ καλές και θεωρούμε ότι αυτή η σύμπραξη θα έπρεπε να γίνει εδώ και πολύ καιρό.

«Ευελπιστούμε και η φετινή Λευκή Νύχτα να είναι αποδοτική για κάθε είδους κατάστημα όπως πέρσι και φυσικά επικερδής αγοραστικά και ευχάριστη για το κοινό που θα θελήσει να ψωνίσει ή απλά να επισκεφθεί την πόλη», τονίζεται σε ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Άργους.

To ζήτημα έχει ορισθεί για συζήτηση στην ημερήσια διάταξη του Περιφερειακού Συμβουλίου που θα γίνει την Τετάρτη 31 του μήνα. Η τίτλος του θέματος έχει ως εξής:
Έγκριση παράτασης του ενιαίου πλαισίου ωραρίου λειτουργίας καταστημάτων, στα πλαίσια της διοργάνωσης δράσης «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ» τη Δευτέρα 02.09.2019 στην πόλη του Άργους από τον Εμπορικό Σύλλογο Άργους, από ώρα 21:00 έως 2:00. Εισηγητής ο αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλειος Σιδέρης.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ