Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΜέσα σε λιγότερες από δώδεκα ώρες δυο ατυχήματα με δύο νεκρούς, μια...

Μέσα σε λιγότερες από δώδεκα ώρες δυο ατυχήματα με δύο νεκρούς, μια σύλληψη και μια εξιχνίαση

Από χθες το βράδυ μέχρι σήμερα το πρωί σε δύο συμβάντα στη Πελοπόννησο θρυνούμε δύο νεκρούς.

 

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί, λίγο έξω από το Άστρος στην κατεύθυνση προς Άργος, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, που οδηγούσε 28χρονος ημεδαπός και δίκυκλο μοτοποδήλατο, που οδηγούσε 78χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 78χρονου. Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κυνουρίας.

Το άλλο δυστύχημα συνέβη χθες το βράδυ, στο 2ο χιλιόμετρο Επαρχιακής Οδού Γαργαλιάνων- Βρωνονερίου Μεσσηνίας. Δίκυκλη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε 52χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαινε 36χρονη ημεδαπή εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, σε παρακείμενο αγρόκτημα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 36χρονης και τον τραυματισμό του 52χρονου. Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων.

Επίσης στην Αργολίδα, εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, μία περίπτωση κλοπής μοτοποδηλάτου ημεδαπού, που είχε γίνει πριν δύο ημέρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος ενός 26χρονου ημεδαπού, για κλοπή, ενώ  το μοτοποδήλατο βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Τέλος, χθες βράδυ συνελήφθη, στο Βραχάτι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου- Βόχας, 35χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Ναυπλίου, για απόπειρα ληστείας. 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ