Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΚΤΑΚΤΟΤέσσερις συλλήψεις μέσα σε 20 ώρες στην Πελοπόννησο

Τέσσερις συλλήψεις μέσα σε 20 ώρες στην Πελοπόννησο

Η παραβατικότητα καλά κρατεί. Σε λιγότερες από 24 ώρες έγιναν τέσσερις συλλήψεις στην Πελοπόννησο.

 

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στο Βέλο Κορινθίας και σήμερα το μεσημέρι, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Βέλου- Βόχας και Σικυωνίων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 22 και 30 ετών, αντίστοιχα, γιατί χθες το απόγευμα, στο Βέλο Κορινθίας, μπήκαν μαζί με ακόμη ένα άτομο σε οικία ημεδαπής και αφαίρεσαν χρυσαφικά, κοσμήματα και χρήματα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου- Βόχας.

Επίσης, συνελήφθη, σήμερα το πρωί, στη Σπάρτη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, 52χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνες που έγιναν στην οικία του και σε ποιμνιοστάσιο, στη Σπάρτη και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης, αντίστοιχα, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, πέντε δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 2 μέτρα και ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 10,4 γραμμαρίων.

Τέλος, συνελήφθη, σήμερα το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 31χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Καλαμάτας, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ