Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΠάρτε θέση για το Tyros Triathlon 2019!

Πάρτε θέση για το Tyros Triathlon 2019!

Πάρτε θέση για το Tyros Triathlon 2019! Οι έγγραφές άνοιξαν!

Ο Τυρός Αρκαδίας γίνεται το επίκεντρο του Τριάθλου την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019. Το Tyros Triathlon αποτελεί θεσμό στο χώρο των multisport events καθώς για 8η συνεχή χρονιά θα γίνει πόλος έλξης για αθλητές και φίλους του Τριάθλου. Δυνατά ονόματα αναμένονται και φέτος να βρεθούν στη γραμμή εκκίνησης ενώ φιλοδοξία των διοργανωτών είναι να καταγραφεί νέο ρεκόρ συμμετοχής.

Το Tyros Triathlon 2019 με πολλές εκπλήξεις και φόντο τα υπέροχα τοπία ανάμεσα στα μονοπάτια του Πάρνωνα και το Μυρτώο Πέλαγος υπόσχεται πολλές και έντονες συγκινήσεις.

Η εκκίνηση είναι προγραμματισμένη για τις 09:00 π.μ. και η απόσταση είναι Sprint (750m κολύμβηση- 20χλμ ποδήλατο- 5χλμ τρέξιμο). Στον αγώνα θα υπάρχουν ατομικές συμμετοχές αλλά και ομαδικές.

Το κολυμβητικό σκέλος θα πραγματοποιηθεί στα πεντακάθαρα νερά του Τυρού. Η ποδηλατική διαδρομή ξεκινά από το Λιμάνι του Τυρού προς Άστρος, με αναστροφή στην περιοχή Κρυονέρι και επιστροφή από την ίδια διαδρομή. Το Τρίαθλο ολοκληρώνεται με το αγώνισμα του τρεξίματος σε επίπεδη διαδρομή κατά μήκος της παραλίας του Τυρού .

Το Tyros Triathlon 2019 διοργανώνεται από την “Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ” και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Νότιας Κυνουρίας. Αποτελεί θεσμό και κάθε χρόνο μαγνητίζει όλο και περισσότερους τριαθλητές.

Ο αγώνας θα πλαισιωθεί με παράλληλες εκδηλώσεις – δράσεις για συμμετέχοντες και επισκέπτες. O Τυρός και η ευρύτερη περιοχή της Κυνουρίας αποτελεί τουριστικό θέρετρο συνδυάζοντας αρμονικά βουνό και πεντακάθαρες θάλασσες.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.tyrostriathlon.gr

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ