Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΜε επιτυχία το “Σεργιάνι στην Παράδοση” από το 1ο Χορευτικό Αντάμωμα του...

Με επιτυχία το “Σεργιάνι στην Παράδοση” από το 1ο Χορευτικό Αντάμωμα του Εξωραϊστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Κάντιας Ναυπλίας

Μια ξεχωριστή εκδήλωση η χθεσινή στην Κάντια Ναυπλίας, αφού οργανώθηκε από ένα πολύ νέο σύλλογο, σε μια περιοχή χωρίς πάρα πολύ μεγάλο πληθυσμό και που σχεδόν ποτέ δεν είχε γίνει κάτι ιδιαίτερο.

 

Η επιτυχία και η άρτια διοργάνωση αποδεικνύουν ότι ο σύλλογος έχει μακρύ δρόμο με διοργανώσεις πολιτιστικών δρώμενων. Το προεδρείο του συλλόγου έδειξε για μια ακόμη φορά ότι διαθέτει και δύναμη και αποφασιστικότητα και γνώση.

Παρακάτω το ευχαριστήριο του συλλόγου προς τους συμμετέχοντες και πλούσιο φωτογραφικό υλικό…

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Φεστιβαλ παραδοσιακών χορών στην Κάντια με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων και της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας.

 

Με χορούς και τραγούδια ταξιδέψαμε από την Μακεδονία ως τις Κυκλάδες. Ευχαριστούμε το Πολιτιστικό Λαογραφικό Σωματείο ΧΟΡΟΣΗΜΟ για την συμμετοχή του και την εξαιρετική τους εμφάνιση! Ευχαριστούμε την χοροδιδάσκαλο των χορευτικών τμημάτων της Κάντιας κα Σοφία Ψωμά για την επιμέλεια της παράστασης!

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος , οι βουλευτές κ. Γιάννης Ανδριανός και κ. Γιάννης Μανιάτης, ο Αντιπεριφεριάρχης Αργολίδας κ. Βασίλης Σιδέρης, οι υποψήφιοι βουλευτές Αργολίδας κα Ελένη Παναγιωτοπούλου και κ. Γιώργος Γαβρήλος, οι αντιδήμαρχοι Ναυπλιέων κ. Γιώργος Καχριμάνης και κ. Σταύρος Γαβρήλος , ο αντιπρόεδρος Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ κ. Χρήστος Ζέρβας, ο Αιδεσιμότατος Πάτερ -Αναστάσιος Ράπτης και πλήθος φίλων.

Σας ευχαριστούμε όλους που μας τιμήσατε με την παρουσία σας! Και του χρόνου! Καλή αντάμωση! Καλό καλοκαίρι!

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ