Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣLIFESTYLEΒερμούδες και chinos παντελόνια - 2+1 οικονομικές επιλογές από 3GUYS

Βερμούδες και chinos παντελόνια – 2+1 οικονομικές επιλογές από 3GUYS

Πως θα συνδυάσετε το καλό σας το πουκάμισο σε μία επίσημη περίσταση; Ποια είναι η καλύτερη επιλογή για να ταιριάξετε το polo t-shirt σας και πως θα συνδυάσετε καλύτερα ένα απλό βαμβακερό t-shirt; Η απάντηση κρύβεται στις παρακάτω fashion προτάσεις από τους 3GUYS.

 

Τα ανδρικά chinos παντελόνια είναι η νούμερο ένα εναλλακτική επιλογή του τζιν που φοριέται πιο άνετα σε επίσημες περιστάσεις ή το γραφείο. Οι αποχρώσεις τους
είναι πολλές αλλά οι γήινες μονοπωλούν το ενδιαφέρον στους άνδρες. Βρείτε το χακί υφασμάτινο παντελόνι 3GUYS εύκολα και γρήγορα . Το μεγεθολόγιο είναι στη
διάθεσή σας. Με το chinos σας φορέστε ένα πουκάμισο που να ταιριάζει χρωματικά και είστε έτοιμοι για όλες τις ώρες της ημέρας και για όλες τις περιστάσεις.

 

 

Ανδρική βερμούδα PIQUE

Εκτός από υφασμάτινη, η βερμούδα σας μπορεί να είναι από πικέ ύφασμα, δηλαδή πιο άνετη και ευκολοφόρετη σε κάθε casual περίσταση. Από το γυμναστήριο μέχρι μία εκδρομή αλλά και στις διακοπές σας θα γίνει το πιο ευκολοφόρετο ρούχο. Εκτός από γκρι, μπορείτε να την βρείτε online από εδώ και σε μαύρο. Φορέστε την με οποιοδήποτε βαμβακερό t-shirt στην προπόνησή σας!

 

 

Street casual μαύρη βερμούδα για όλες τις ώρες της ημέρας! Άνεση και στυλ σε ένα κομψό καλοκαιρινό ρούχο που συνδυάζεται έξυπνα με ένα polo t-shirt σε ανοιχτή απόχρωση για να κάνει αντίθεση. Σε κανονική γραμμή. Δείτε την 3GUYS προσφορά με 1 κλικ.

 

 

 

Αγοράστε τις καλοκαιρινές σας ανδρικές βερμούδες και τα chinos παντελόνια από το
ηλεκτρονικό κατάστημα 3GUYS και επωφεληθείτε από μοναδικά προνόμια, όπως:

 Δωρεάν αποστολές για όλες τις αγορές άνω των 15 ευρώ
 Τηλεφωνικές παραγγελίες καθημερινά στο 210 2846440
 100% ασφάλεια σε όλους τους τρόπους πληρωμής
 Εύκολες επιστροφές – αλλαγές

Ξεκινήστε τις αγορές σας με  3guys.gr

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ