Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΟ ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας δίνει το σήμα : «Aντιμαχόμαστε τις νεοφιλελεύθερες αντιλήψεις στην...

Ο ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας δίνει το σήμα : «Aντιμαχόμαστε τις νεοφιλελεύθερες αντιλήψεις στην Αυτοδιοίκηση»

Εξέδωσε ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας με την οποία προσπαθεί να ξεκαθαρίσει την στάση του απέναντι στην δεύτερη εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής.

 

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως «Η Ν.Ε. Σύριζα Κορινθίας στον δεύτερο γύρο, αυτών των αυτοδιοικητικών εκλογών, στηρίζει εκείνες τις παρατάξεις οι οποίες προωθούν τις συνεργασίες βάσει προγραμματικών συγκλίσεων, όπως επιβάλλει η απλή αναλογική και αντιμάχονται τις νεοφιλελεύθερες αντιλήψεις στην τοπική αυτοδιοίκηση. Καλούμε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες να στηρίξουν με την ψήφο τους αυτά τα ψηφοδέλτια».

Έτσι μπαίνει ένα τέλος στην παραφιλολογία αλλά και στις δηλώσεις κάποιων υποψηφίων συμβούλων της παράταξης Δέδε ,που προσπάθησαν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη προλαβαίνοντας τις επίσημες ανακοινώσεις , λέγοντας πως η παράταξη του Γιώργου Δέδε στις περιφερειακές εκλογές θα μπορούσε να συνεργαστεί με τον κ. Παναγιώτη Νίκα.

Μπαίνει και ένα τέλος στις προσπάθειες που γίνονταν στο παρασκήνιο από πλευράς Νίκα να συνεργαστεί με τον Γιώργο Δέδε, αφού τόσο οι δηλώσεις Πουλοκέφαλου, όσο κυρίως οι αντιδράσεις που αυτές δημιούργησαν τουλάχιστον στην Κορινθία υπήρξαν μεγάλες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αποσαφηνίζει με την ανακοίνωση αυτή με τον πιο επίσημο τρόπο πως αντιμάχεται τις νεοφιλελεύθερες αντιλήψεις στην τοπική αυτοδιοίκηση και βάζει φρένο σε όσους προσδοκούσαν το παράλογο, την συνεννόηση δηλαδή  και συνεργασία ενός  υποψηφίου Περιφερειάρχη που έχει ξεκαθαρίσει πως ΔΕΝ πιστεύει στον Κλεισθένη, ΔΕΝ πιστεύει στον Καλλικράτη και πως επιθυμεί την οπισθοδρόμηση στις παλιές Νομαρχίες.

Όλα αυτά τα σημειώνουμε γιατί τις τελευταίες ημέρες βιώσαμε τον απόλυτο παραλογισμό, μέσα από μια σεναριολογία που ήθελε τον υποψήφιο που περιφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Πελοπόννησο ζητώντας από τους Νεοδημοκράτες να κάνουν «μπίνγκο» να φλερτάρει με τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ ή τα στελέχη του, ερήμην κόμματος και ψηφοφόρων .

Τζ. Σουκ.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ