Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑντώνης Λυμπέρης: "Πανστρατειά στο πλευρό του Πέτρου Τατούλη για να νικήσει η...

Αντώνης Λυμπέρης: “Πανστρατειά στο πλευρό του Πέτρου Τατούλη για να νικήσει η Αργολίδα”

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους συμπατρίωτες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους και την εμπιστοσύνη τους κατά τον πρώτο γύρο των περιφερειακών εκλογών, στο πλευρό του περιφερειάρχη μας, του Πέτρου Τατούλη.

 

Ο αγώνας ολοκληρώνεται όμως αυτήν την Κυριακή στις 2 Ιουνίου. Και σας καλώ όλες και όλους τους Αργολιδείς να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης, όπως κάναμε και σε όλες τις προηγούμενες μάχες, σε έναν σημαντικό πολιτικό, που έσκυψε πάνω από τα προβλήματα της περιοχής μας, αλλά και έχει προσωπικές σχέσεις με τον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά.

Την Κυριακή, οι πολίτες της Πελοποννήσου θα κληθούμε να αποφασίσουμε ποιον Περιφερειάρχη θέλουμε για τα επόμενα χρόνια στο τιμόνι όχι μόνο της Πελοποννήσου αλλά της Αργολίδας. Η επιλογή αυτή δεν έχει να κάνει ούτε με κόμματα, ούτε με εθνικές επιλογές. Την Κυριακή ψηφίζουμε ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ. Και ψηφίζουμε ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ.

Ψηφίζουμε για εκείνον που διαθέτει τις ικανότητες και την προσωπικότητα για να φέρει το βάρος του θεσμού, να είναι ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου. Στην Αργολίδα έχουμε ήδη επιλέξει: Ψηφίζουμε Πέτρο Τατούλη, σε όποιον χώρο κι αν ιδεολογικά ανήκουμε για λόγους που είναι αδιάψευστοι.

Ο Πέτρος Τατούλης – είναι μια επιλογή που εδράζεται ξεκάθαρα στην Πελοπόννησο, στις αυτοδιοικητικές πρακτικές, στην ανάγκη σταθερότητας και συνεννόησης των πολιτών, στην ελευθερία σκέψης και στην ελευθερία λήψης αποφάσεων για το πώς πρέπει να ασκείται η αυτοδιοίκηση.

Ο Πέτρος Τατούλης αγκαλιάζει όλους. Έχει μια σχέση βαθιά ανθρώπινη. Και στηρίγματά του είναι διαχρονικά οι πολίτες. Δεν χρειάστηκε ποτέ κανέναν να τον πάρει από το χέρι να τον συστήνει στον κόσμο, είχε πάντα τις δικές του δυνάμεις. Δεν έχει δεσμεύσεις, ούτε επιταγές που πρέπει να εξοφληθούν μετά την νίκη. Συνεργάζεται με όλους και ξέρει να συγκρούεται για το καλό των Πελοποννησίων. Έχει κάνει σημαντικό έργο και στην Πελοπόννησο και την Αργολίδα και η εκλογή του εξασφαλίζει ότι θα οδηγήσει τον τόπο ακόμη πιο μπροστά. Είναι πολιτικός με κύρος και εμπνέει σεβασμό κι εκτίμηση τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό της χώρας μας.

Δεν θα πω τίποτα για την επιλογή απέναντι από τον Πέτρο Τατούλη, γιατί πιστεύω ότι κανείς πρέπει να μιλά πάντα για όσα πιστεύει και όχι απλά να σχολιάζει τους απέναντι, έστω κι αν αυτοί πετάνε λάσπη και ύβρεις.

Δεν χρειάζεται λοιπόν να βάψουμε κανένα χάρτη με κανένα χρώμα. Τον χάρτη τον έβαψαν οι Ευρωεκλογές. Δεν χρειάζεται επιπλέον επιβεβαίωση… ειδικά όσων η καρδιά είναι βαμμένη μπλε κι όχι μόνο τώρα, αλλά από τα δύσκολα χρόνια… Δεν χρειάζεται να αποδείξουμε την αγάπη για το κόμμα μας, αλλά την αγάπη για τον τόπο μας, γιατί ο τόπος μας υπάρχει εδώ πριν από τα κόμματα και θα υπάρχει και μετά από αυτά…
Την Κυριακή έχουμε ραντεβού με την Ιστορία. Την Κυριακή πρέπει να δείξουμε από τι υλικό είμαστε φτιαγμένοι. Είμαστε άραγε ελεύθεροι, είμαστε ασυμβίβαστοι, είμαστε αγωνιστές; Θέλουμε να πάρουμε τη μοίρα του τόπου μας στα δικά μας χέρια ή θα κάνουμε απευθείας ανάθεση;

Αντώνης Λυμπέρης
Πρόεδρος Κιβερίου
Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη “Νέα Πελοπόννησος – Πέτρος Τατούλης”
Επιχειρηματίας

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ