Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΠΟΨΕΙΣΑνοιχτό Θέατρο Καλαμάτας. Τα ψέματα του κ. Νίκα και τα λόγια που...

Ανοιχτό Θέατρο Καλαμάτας. Τα ψέματα του κ. Νίκα και τα λόγια που έμειναν λόγια. Ποιος κρύβει την αλήθεια;

Πριν ένα χρόνο ακριβώς και συγκεκριμένα στις 8-6-2018  ο Δήμαρχος Καλαμάτας κος Π. Νίκας έδινε συνέντευξη τύπου σχετικά με την κατασκευή Ανοιχτού Θεάτρου στην Καλαμάτα.

 

Όπως μάλιστα δήλωνε ο ίδιος στις κάμερες: “Θα γίνει σε 365 μέρες. Συνεννοηθήκαμε με την εταιρεία να το κάνει πολύ συντομότερα. Είναι τελευταία χρονιά που χρησιμοποιούμε το Κάστρο”.

Παρά τις αντιδράσεις πολλών για την καταλληλότητα του χώρου, ο “καλός” δήμαρχος και υποψήφιος Περιφερειάρχης με τη Νέα Δημοκρατία κατά την προσφιλή του συνήθεια αγνόησε τους πάντες και περιχαρής για το μεγάλο έργο εκτέθηκε ακόμη μια φορά, μιας και το έργο ένα χρόνο μετά, δεν έχει φτάσει ούτε στο 1/3 των εργασιών του. Ό ίδιος βέβαια ίσως έχει ράψει κοστούμι για  να κόψει την κορδέλα των εγκαινίων, τα οποία κανείς δεν γνωρίζει ποια χρονιά ακριβώς θα γίνουν.

Ακόμη ένα ψέμα που εκθέτει όχι μόνο τον ίδιο τον απερχόμενο Δήμαρχο κ. Νίκα,  αλλά και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που “τρέχει και δεν φτάνει” για να καλύψει τα απανωτά σφάλματα και τις απαξιωτικές δηλώσεις του υποψήφιου που υποστηρίζει.

Δείτε κάτω στο βίντεο του ionian channel  τι έλεγε ο κ. Νίκας πέρυσι ακριβώς πριν ένα χρόνο. Στις φωτογραφίες δείτε την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο χώρο κατασκευής του Θεάτρου.

Απόστολος Θαλασσινός

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ