Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΠανωλεθρία: Αν σ' αρέσει μπάρμπα-ΝΙΚΑ, ξαναπέρνα από το Άργος…

Πανωλεθρία: Αν σ’ αρέσει μπάρμπα-ΝΙΚΑ, ξαναπέρνα από το Άργος…

Με πανωλεθρία μοιάζει αυτό που έγινε χθες βράδυ στο Άργος , όπου ο υποψήφιος περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας είχε την ομιλία του.

 

Συγκεκριμένα, η ομιλία έγινε στο Εργατικό Κέντρο του Άργους και προς ενίσχυση του κ. Νίκα είχε προστρέξει το μεγαλοστέλεχος και πρώην υπουργός Μάκης Βορίδης, ο επίσης πρώην υπουργός Ανδρέας Λυκουρέτζος, ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, αλλά και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Ναυπλιέων Χρήστος Γραμματικόπουλος.

Η κινητοποίηση είχε προηγηθεί τις τελευταίες 3-4 ημέρες και όλοι ήλπιζαν ότι η συγκέντρωση αυτή θα ήταν η δυναμική απάντηση του Νίκα στην προχθεσινή επιτυχημένη εκδήλωση του υποψηφίου και νυν περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη. Η πραγματικότητα όμως, έδειξε την αδυναμία του Νίκα ακόμη και να μπει στο πίνακα της σύγκρισης με τον κ. Τατούλη.

Η ομιλία ήταν άνευ παλμού, κενή περιεχομένου, μια στιγμή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και μια κατά Τατούλη. Ούτε ένα στοιχείο προγραμματικού λόγου. Ούτε ένα ουσιαστικό σημείο που να αποδεικνύει την γνώση του ανδρός περί του τι συμβαίνει πραγματικά στην Αργολίδα. Κανένας δεν ένοιωσε ότι επρόκειτο για προεκλογική ομιλία, μια εβδομάδα προ του ανοίγματος της κάλπης. Περισσότερο έμοιαζε για ομιλία ενός καθηγητή για το “αποχετευτικό σύστημα του Βυζαντίου”, που θα έλεγε και ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός από το “Κωνσταντίνου & Ελένης”, παρά για πολιτική ομιλία.

Ερωτηματικά προκαλεί και η στάση της Νέας Δημοκρατίας, που χωρίς να πείθει πλέον, προσπαθεί να στηρίξει τον κ. Νίκα, χάνοντας την συνοχή της λίγες εβδομάδες προ των εθνικών εκλογών.

Επιθυμεί η ΝΔ να διώξει τον ΣΥΡΙΖΑ και να γίνει κυβέρνηση;;; Πως θα γίνει αυτό;;; Με τα 2/3 των δικών της οπαδών στην Πελοπόννησο απέναντι και με συγκεντρώσεις απογοήτευσης και ντροπής σαν αυτή χθες στο Άργος;;; 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ