Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΠ. ΤΑΤΟΥΛΗΣ: "Σας ζητώ ευρεία Νίκη, σας ζητώ αυτοδύναμη Νέα Πελοπόννησο!"

Π. ΤΑΤΟΥΛΗΣ: “Σας ζητώ ευρεία Νίκη, σας ζητώ αυτοδύναμη Νέα Πελοπόννησο!”

Η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του Πέτρου Τατούλη και της «Νέας Πελοποννήσου» στην Αργολίδα δίνει κάθε λόγο στον Περιφερειάρχη να θεωρεί ότι είναι κοντά σε μία τρίτη θητεία.

 

Ασφυκτικά γεμάτη η αίθουσα στη Δαλαμανάρα και πολλοί όρθιοι, που πήγαν να ακούσουν τον Πέτρο Τατούλη και να χαιρετήσουν τον ίδιο και τους δώδεκα υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους της Π.Ε Αργολίδας.
Ο Πέτρος Τατούλης ξεκίνησε τονίζοντας ότι τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για την Αργολίδα «καθώς από βουλευτής γνώριζα για τα προβλήματα και τις ανάγκες της Αργολίδας όπως και της Αρκαδίας» ενώ πρόσθεσε ότι δεν «χρειαζόμαστε συστάσεις, γνωριζόμαστε πολύ καλά και πορευτήκαμε δίπλα δίπλα». Κάλεσε σε αντίσταση ενάντια σε «όσους επιχείρησαν να μας διχάσουν» και πρόσθεσε πως «εμείς έχουμε εγκαταλείψει τα πολιτικά χαρακώματα». «Σ’ εμάς το χρίσμα το δίνετε εσείς οι πολίτες» είπε με νόημα.

«Οδηγήσαμε σε ήρεμα νερά την Πελοπόννησο, σηκώσαμε το κεφάλι και κοιτάξαμε μπροστά στα χρόνια της μνημονιακής Ελλάδας… Πιστέψαμε στην τοπική οικονομία και δημιουργήσαμε εξωστρέφεια στην Περιφέρεια… Κατά 100εκ. ευρώ αυξήθηκαν τα έσοδα από τον τουρισμό το 2018, ενώ φτάσαμε να είμαστε 3η Περιφέρεια Πανελλαδικά σε εξαγωγές στον αγροτικό τομέα… Δεν εφησυχάζουμε όμως, είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε την ανάπτυξη της Οικονομίας μας..» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης για την πορεία της Οικονομίας στην Πελοπόννησο.

Ο κ. Τατούλης απαρίθμησε για ώρα σειρά έργων, μικρότερων και μεγαλύτερων που έγιναν, γίνονται και δρομολογήθηκαν στην Αργολίδα τονίζοντας πως «Δεν λέμε τι θα κάνουμε, λέμε αυτά που κάνουμε!». Ο κ. Τατούλης στάθηκε ιδιαίτερα στο Ναύπλιο το οποίο χαρακτήρισε «πόλη όραμα για την Περιφέρεια λόγω του κοσμοπολίτικου χαρακτήρα του» και μίλησε εκτενώς για το έργο ΣΔΙΤ της Μαρίνας. Ακόμη συμπλήρωσε πως έγιναν και γίνονται παρεμβάσεις, μικρές ή μεγάλες σε όλη την έκταση του οδικού δικτύου.

Να αναφέρουμε επίσης ότι ο κ. Τατούλης ανακοίνωσε δύο νέα ακόμα έργα για τη πόλη του Ναυπλίου. Ανάπλαση της συνοικίας του Ψαρομαχαλά και Ανάπλαση της οδού Αιγίου παράλληλης της οδού Άργους.

“Το βράδυ της 26ης Μαΐου ο χάρτης της Πελοποννήσου να βαφτεί στο χρώμα του δικού σας χαμόγελου” και απεύθυνε κάλεσμα για ευρεία νίκη. 

Στην συνέχεια έγινε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου, ενώ για ώρα χαιρέτησε και συνομίλησε με τους Αργολίδεις που γέμισαν την αίθουσα. Να σημειώσουμε ότι στην εκδήλωση παρόντες ήσαν και πάρα πολλοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού “Ναύπλιο, Πρωτεύουσα Ξανά” του υποψηφίου Δημάρχου Ναυπλιέων Παναγιώτη Αναγνωσταρά. 


ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ