Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΠΟΨΕΙΣΤελική ευθεία... Επόμενη στάση στις 26 Μαΐου

Τελική ευθεία… Επόμενη στάση στις 26 Μαΐου

Είκοσι ημέρες έμειναν για τις Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές, ενώ σε λίγες ώρες εκπνέει και η ημερομηνία για το «κλείσιμο» και κατάθεση των ψηφοδελτίων.

 

Λίγο πολύ οι περισσότεροι από εμάς ίσως να έχουμε αποφασίσει ποιον συνδυασμό θα ψηφίσουμε. Είναι όμως αρκετά πιθανό να μην έχουμε καταλήξει ποιους από τους υποψηφίους των συνδυασμών θα ψηφίσουμε. Και είναι αρκετά λογικό διότι πολλά νέα πρόσωπα πήραν την απόφαση να στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια. Τα έχουμε γνωρίσει; Έχουν μιλήσει ή απαντήσει για το “αύριο” της Περιφέρειας ή των Δήμων τους; Έχουν μιλήσει για το ποιοι-ες είναι; 

Κάποιοι ναι, αρκετοί όμως όχι, τουλάχιστον όχι ακόμη. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την 26η Μαΐου και τα επιτελεία των υποψηφίων ξεκίνησαν εντατικές διεργασίες για συμμαχίες της τελευταίας στιγμής, για ενημέρωση αλλά και προβολή. Ακόμη και για κάποιες κινήσεις εντυπωσιασμού.

Επειδή τα προγράμματα των συνδυασμών έχουν διαμορφωθεί περιμένουμε να ακούσουμε συγκεκριμένες θέσεις. Διότι συγκεκριμένη θέση και πρόταση σημαίνει και ευθύνη.
Τέλος κάτι σημαντικό που οι επικεφαλής κυρίως των συνδυασμών θα επιδιώξουν είναι πολύ απλά να μείνουν έξω από “μπελάδες” της τελευταίας στιγμής. “To stay out of trouble” που λένε και στο Αμέρικα… Εύκολο είπατε; Για να δούμε….

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ