Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣουηδικό και Δανικό reality θα γυριστούν στην Ερμιονίδα

Σουηδικό και Δανικό reality θα γυριστούν στην Ερμιονίδα

Μετά την επιτυχία που σημείωσε το Σουηδικό survivor “Eternal Glory” που γυρίστηκε στην Ερμιονίδα και την διαφήμισε επί δυόμισι μήνες στην Σουηδική Κρατική τηλεόραση με ακροαματικότητα πάνω από 65%, οι Σουηδοί παραγωγοί, μετά από παρότρυνση και από συνεννοήσεις και συναντήσεις στις Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού που συμμετείχε ο Δήμος, αποφάσισαν να κάνουν στην Ερμιονίδα τα γυρίσματα ενός reality αυτή την φορά. 

 

Τα παραπάνω αναφέρει ο πρόεδρος της Επιχείρησης Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου Ερμιονίδας κ.Απ.Λαδάς, ο οποίος σημειώνει επίσης οτι:

Η παραγωγή θα γίνει από την μεγαλύτερη Εταιρεία Παραγωγής Ταινιών της Σκανδιναβίας και θα προβληθεί όχι μόνο στην Σουηδία και στις υπόλοιπες Σκανδιναβικές χώρες, αλλά και σε τουλάχιστον άλλες 10 Ευρωπαϊκές χώρες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να το προβάλλουν.
Και αυτή την φορά εγώ, μαζί με τον πρόεδρο του Πορτοχελίου κ.Μανώλη Τριγκάκη, με την συνδρομή και υποστήριξη του δημάρχου μας κ. Δημήτρη Σφυρή, θα βοηθήσουμε να γίνουν τα γυρίσματα στα ομορφότερα σημεία της περιοχής μας, ώστε μέσω της εκπομπής αυτής, να προβληθεί όσο το δυνατόν περισσότερο και καλύτερα, ο τόπος μας! Δεδομένης της εμβέλειας της εκπομπής, η περιοχή μας θα έχει μια τεράστια προβολή, και για πολύ χρόνο, στις χώρες που θα παιχτεί το reality.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγωγής αυτής έρχεται η τηλεόραση της Δανίας για να γυρίσει ένα άλλο reality, το οποίο θα προβληθεί με παρόμοιο τρόπο με το Σουηδικό.

Τα γυρίσματα και για τις δύο παραγωγές ξεκινούν τέλος Απριλίου και θα ολοκληρωθούν μέσα Ιουλίου. Η εξωστρέφεια του Δήμου μας στα θέματα του Τουρισμού, έχει ουσιαστικά αποτελέσματα στην προβολή και προώθηση του τουριστικού προϊόντος με ελάχιστο, έως μηδενικό κόστος για τον Δήμο μας, αλλά με συνεχή προσωπική προσπάθεια και προσφορά των ανθρώπων της Τουριστικής Επιτροπής μας!”

Δ.Σφυρής

Σχολιάζοντας την παραπάνω δήλωση του κ.Λαδά, ο δήμαρχος Ερμιονίδας Δημ.Σφυρής, αναφέρει: Σήμερα εγκρίθηκε η συναίνεση του Δημοτικού Συμβουλίου για τα γυρίσματα των δύο realities στην Ερμιονίδα για τις τηλεοράσεις των Σκανδιναβικων χωρών.
Απόντες οι κ.κ. Τόκας και Γιάννης Γεωργοπουλος από το Συμβούλιο. Κατά τ´ άλλα ενδιαφέρονται για τον τουρισμό. Και ενδιαφέρονται για το Δήμο.

Τελευταία απουσιάζουν σε όλα τα συμβούλια απαξιώνοντας και τα θεσμικά όργανα αλλά και πολύ βασικά θέματα που αφορούν την λειτουργία του Δημου, όπως την έγκριση και προγραμματισμό για την θεσμική κατοχύρωση της συνδρομής του αγωνιστή Παπα Αρσενη με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας. Τα βραβεία πολιτισμού Μαριάννας Βαρδινογιαννη στην Ερμιόνη και αλλά θέματα που αφορούν την περίοδο μέχρι το Σεπτέμβρη.
Μας είπαν καλό καλοκαίρι. Άραγε δεν υπάρχει συνέχεια του Δήμου; Σταματάει στις εκλογές;
Θεωρώ ότι είναι τεράστιο λάθος να αδιαφορείς όλη την πενταετία και περισσότερο προεκλογικά.”

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ