Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΓΥΝΑΙΚΑΚομψή τη βραδιά της Ανάστασης με τις συμβουλές της Βίκυς Καγιά

Κομψή τη βραδιά της Ανάστασης με τις συμβουλές της Βίκυς Καγιά

H Βίκυ Καγιά δίνει «τα φώτα» της για το πώς να είμαστε «κομψές στην Ανάσταση»….

Συγκεκριμένα, τονίζει ότι η βραδιά της Ανάστασης αν και πρόκειται για ένα χαρμόσυνο γεγονός στο οποίο θέλουμε να είμαστε όμορφα και στιλάτα ντυμένες, δεν παύει να είναι μία πολύ σημαντική θρησκευτική γιορτή.

Για τον λόγο αυτό, πρέπει να έχουμε στον νου μας ότι ντυνόμαστε επίσημα και chic για να πάμε στην εκκλησία και όχι για να διασκεδάσουμε σε club ή μπουζούκια.

Συμβουλές για το πώς να ντυθούν την Ημέρα της Ανάστασης έδωσε στις τηλεθεάτριες του Shopping Star η Βίκυ Καγιά:

«Το βράδυ της Ανάστασης επιλέξτε να φορέσετε παστέλ αποχρώσεις στα ρούχα σας. Επιλέξτε το γκρι αρζάν που είναι και πολύ λαμπερά, αποχρώσεις του κόκκινου, κίτρινου σίγουρα τα λευκά και γενικά λαμπερά ρούχα. Η Άνοιξη ήρθε και πρέπει να τη γιορτάσουμε» ανέφερε η ιέρεια της μόδας.

Για το κατάλληλο παπούτσι οι συμβουλές του γνωστού μοντέλου ακολουθούν πάντα τις τελευταίες τάσεις της μόδας:

«Για το βράδυ της Ανάστασης προτιμήστε να φορέσετε τα νέα τακούνια που είναι πιο λεπτά και κοντά, τα λεγόμενα kitty heels. Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε πιο χοντρά και χαμηλά τακούνια τύπου 60’s. Oύτε flat ούτε ψηλά».

Το βράδυ της Ανάστασης δεν πρέπει να προσέξεις μόνο το ντύσιμό σου αλλά και τα αξεσουάρ που θα δώσουν την τελική πινελιά στην εμφάνισή σου.

«Διαλέξτε διακριτικά αξεσουάρ για το βράδυ της Ανάστασης. Αποφύγετε τις υπερβολές στο μέγεθος και τη λάμψη, πρέπει να έχετε μία κανονικότητα και μία μετριότητα στα αξεσουάρ σας» προέτρεψε η ιέρεια της μόδας.

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ