Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΔιακρίσεις για το Ωδείο Άργους στους πανελλήνιους διαγωνισμούς της Χ.Ο.Ν.

Διακρίσεις για το Ωδείο Άργους στους πανελλήνιους διαγωνισμούς της Χ.Ο.Ν.

Από την Παρασκευή έως την Κυριακή, πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεγάρου ΟΛΠ Πειραιά οι πανελλήνιοι μουσικοί διαγωνισμοί που διοργάνωσε η Χορωδία Ορχήστρα Νέων Χ.Ο.Ν., για τα 35 χρόνια της.

 

 

Στην διοργάνωση πήρε μέρος το Δημοτικό Ωδείο Άργους και μάλιστα διακρίθηκε.

 

«Η ουσία της ενασχόλησης με τη Μουσική είναι οτι προσφέρει πολύτιμες δεξιότητες στα παιδιά. Εκτός από την τεχνική και ερμηνευτική ικανότητα συνεισφέρει στην πνευματική, νοητική, και κοινωνική τους ανάπτυξη. Όταν όμως κάποια στιγμή έρχεται και η επιβράβευση των προσπαθειών, τότε η χαρά είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Η χτεσινή και η σημερινή ημέρα, λοιπόν, για το Ωδείο είναι δύο ευτυχισμένες ημέρες! Και οι δύο Χορωδίες μας, η Παιδική Χορωδία και η Νεανική Χορωδία απέσπασαν πρώτα βραβεία στους πανελλήνιους διαγωνισμούς Χ.Ο.Ν.

 

Στον ίδιο διαγωνισμό ο μαθητής μας Δημήτρης Κολιγλιάτης απέσπασε Βραβείο με Αριστείο.

Συγχαίρουμε όλους τους μαθητές μας και τους σπουδαίους καθηγητές τους: τον μαέστρο Νίκο Παινέζη, τον καθηγητή κλαρινέτου Σπύρο Μαρίνη, τον πιανίστα-συνοδό Ανδρέα Χρηστάκη αλλά και την καθηγήτρια πιάνου Ράνια Κουτρούλη και τον δάσκαλο κιθάρας Κωνσταντίνο Χαλδαιόπουλο για την επιτυχία αυτή και την καθημερινή δουλειά τους στο Ωδείο.

 

Συγχαίρουμε και τους γονείς που βοηθούν και ενισχύουν κάθε δραστηριότητά μας! Και συνεχίζουμε για άλλες κατακτήσεις!», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δημοτικού Ωδείου Άργους.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ