Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣυνεδριάζουν την Τρίτη στο Ναύπλιο οι επιτροπές Ποιότητας Ζωής και Οικονομική

Συνεδριάζουν την Τρίτη στο Ναύπλιο οι επιτροπές Ποιότητας Ζωής και Οικονομική

 Αύριο Τρίτη και ώρα 1.30μμ, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Ναυπλιέων, με 7 θέματα.

 

Τα θέματα αυτά είναι:

1ο:Περί γνωμοδότησης επί της μελέτης Γ.Π.Σ –Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Π του πρώην Δήμου Ναυπλίου.

2ο:Περί εισήγησης για έγκριση του Β1 σταδίου και εντολή σύνταξης του Β2 σταδίου της μελέτης «Ολοκλήρωση Πολεοδομικού και Χωροταξικού Σχεδιασμού ΔΕ Μιδέας Δ.Ναυπλιέων –Σύνταξη ΓΠΣ/ΣΧΟΟΑΠ».

3ο:Περί εισήγησης στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με αίτημα της κας Ευτυχίας Κυριαζοπούλου για αλλαγή χρήσης κτιρίου από κατοικία σε τουριστικό κατάλυμα.

4ο:Περί κοπής ή μη δέντρων στην ΤΚ Ασίνης.

5ο:Επί αιτήματος κατοίκων ΤΚ Ασίνης για  παραχώρηση δημοτικού χώρου στον οποίο   είναι τοποθετημένο ιδιωτικό αντλιοστάσιο ύδρευσης.

6ο:Επί αιτήματος πολιτών για έγκριση διατήρησης υφιστάμενης κατασκευασμένης κλίμακας  έμπροσθεν της ιδιοκτησίας της οδού 30ης Νοεμβρίου 11, στο ΟΤ211 στην παλιά πόλη Ναυπλίου.

7ο:Επί αιτήματος για τοποθέτηση σήμανσης αποτροπής στάθμευσης σε γωνία της οδού  Μεθάνων με την οδό Μ.Ασίας στη ΔΚ Ναυπλίου.

 

Οικονομική Επιτροπή

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ναυπλιέων, η οποία θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Ναυπλιέων (Βασ. Κων/νου 34, 2ος όροφος) θα συζητήσει στην 1μμ τα εξής θέματα:

1ο:Περί εισηγήσεως 12ης τροποποίησης προϋπολογισμού.

2ο: Περί έγκριση του 1ου πρακτικού της επιτροπής συνοπτικού διαγωνισμού του έργου: «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΟΔΩΝ ΣΤΗ Δ.Ε ΑΣΙΝΗΣ ΚΑΙ Δ.Ε ΜΙΔΕΑΣ»

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ