Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΤάσος Σαλεσιώτης: Οι πρώτοι 22 του συνδυασμού μου “ΝΑΥΠΛΙΑ- ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ” ...(βίντεο)

Τάσος Σαλεσιώτης: Οι πρώτοι 22 του συνδυασμού μου “ΝΑΥΠΛΙΑ- ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ” …(βίντεο)

Ο πρώην νομάρχης Αργολίδας Τάσος Σαλεσιώτης εδώ και καιρό έχει δηλώσει ότι θα κατέλθει και πάλι στις δημοτικές εκλογές για να διεκδικήσει την θέση του δημάρχου Ναυπλιέων.

ΒΙΝΤΕΟ:

 

Μολονότι όμως ο κ. Σαλεσιώτης το είχε δηλώσει η καθυστέρηση ανακοίνωσης ονομάτων υποψηφίων είχε κάνει πολλούς να πιθανολογούν ότι δεν πρόκειται να κατέβει στον εκλογικό στίβο.

Ο κ. Σαλεσιώτης κατεβαίνει και μάλιστα με το γνωστό ταπεραμέντο του, χαράσσει την δική του στρατηγική και βάζει πλώρη για το δημαρχείο. Ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο με υποψηφίους που προέρχονται από ολόκληρο το πολιτικό φάσμα. Διακηρύσει ότι δεν έχουν θέση τα κόμματα στην αυτοδιοίκηση. Φέρνει πάλι στην επικαιρότητα τις θέσεις, προτάσεις και μελέτες που είχε συμπεριλάβει στο Στρατηγικό του πρόγραμμα ανάπτυξης της Αργολίδας. Είναι απαιτητικός και δεν ικανοποιείται βλέποντας γύρω του μετριότητες. 

“Ναυπλία Πρωτεύουσα” παραμένει το όνομα του συνδυασμού του, όπως ήταν και στις εκλογές του 2010 που τον είχαν αναδείξει αξιωματική αντιπολίτευση. “Πρωτεύουσα” διότι για τον Τάσο το Ναύπλιο πρέπει να έχει υψηλά τον πήχυ. Δεν είναι μια τυχαία πόλη και δεν μπορεί να συγκρίνεται με μέσους όρους.

Στην προχθεσινή του εμφάνιση μπροστά από τις κάμερες, πέραν από τις βασικές του θέσεις, ο κ. Σαλεσιώτης έδωσε στην δημοσιότητα 22 ονόματα υποψηφίων του. Επτά γυναίκες και δεκαπέντε άνδρες είναι ο κορμός του ψηφοδελτίου του. Τα ονόματα τους στο βίντεο αυτής της ανάρτησης, ακούστε τα… 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ