Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΔύο ισχυρά ονόματα μπήκαν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης Αλλαγή Πορείας του Δημήτρη...

Δύο ισχυρά ονόματα μπήκαν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης Αλλαγή Πορείας του Δημήτρη Καμπόσου

Ο Χάρης Σελλής και ο Δημήτρης Ζαχαριάς είναι τα νέα ισχυρά ονόματα που θα σταθούν δίπλα στον Δήμαρχο των έργων Δημήτρη Καμπόσο στο ψηφοδέλτιο της παράταξης Αλλαγή Πορείας.

Την ώρα που άλλοι συνδυασμοί αδυνατούν να συμπληρώσουν τον απαιτούμενο αριθμό υποψηφίων ο Δημήτρης Καμπόσος ισχυροποιεί συνεχώς το ψηφοδέλτιο του με ονόματα που έχουν μεγάλη προσφορά και απήχηση στην τοπική κοινωνία. Ο Χάρης Σελλής αστυνομικός στο επάγγελμα με μεγάλη εμπειρία και στον συνδικαλιστικό τομέα και στην πολιτική γενικότερα.

Ο Χάρης Σελλής δήλωσε:
Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο για την τιμητική πρόταση που μου έκανε και θεωρώ πως ο Δήμος έχει την μεγάλη τύχη να έχει Δήμαρχο τον Δημήτρη Καμπός.Μαζί θα προχωρήσουμε για να κάνουμε τον Δήμο μας καλύτερο.

Ο Δημήτρης Ζαχαριάς είναι τέως αστυνομικός και πλέον ασχολείται με τα γεωργικά και ο οποίος δήλωσε: Δεν χρειάστηκε δεύτερη σκέψη για να συστρατευτώ με τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών. Θέλω να προσφέρω πολύ στην δημιουργία του Μυθολογικού Πάρκου , διότι διαμένω στην περιοχή και έχω ακούσει τους ανθρώπους της περιοχής να το προσμένουν και ειλικρινά έχω μεγάλη χαρά για την προσπάθεια αυτή.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ