Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΜε μεγάλη επιτυχία και φέτος ο αποκριάτικος χορός του Συλλόγου Θρακών Αργολίδας...

Με μεγάλη επιτυχία και φέτος ο αποκριάτικος χορός του Συλλόγου Θρακών Αργολίδας “Η Θράκη”

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος ο αποκριάτικος Θρακιώτικος χορός μας, στο κοσμικό κέντρο ΄΄ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΄΄, στο Κεφαλάρι Άργους, από το μεσημέρι της Κυριακής 24/2/2019 (13:00), μέχρι αργά το απόγευμα (19:00), με τη συμμετοχή αρκετών μελών του συλλόγου μας, αλλά και με πολλούς φίλους και συγγενείς μας.

Στην αρχή της εκδήλωσης, ο πρόεδρος του συλλόγου, Πέτρος Νταλιάνης, χαιρέτησε την εκδήλωση λέγοντας:
<< Αγαπητοί Θρακιώτες – Θρακιώτισσες και φίλοι του συλλόγου μας, σας καλωσορίζουμε και φέτος στον αποκριάτικο Θρακιώτικο χορό μας, που πραγματοποιείται για 6η συνεχόμενη χρονιά.

Εμείς οι ακρίτες της ωραίας Θράκης, ευχαριστούμε ιδιαιτέρως, όλους εσάς τους φίλους μας, που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας και είστε σήμερα στην μεγάλη Θρακιώτικη παρέα μας.

Επίσης, ανάμεσα στους φίλους μας έχουμε και αρκετά μέλη συλλόγων, όπως αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Αργολίδας, καθώς και χειμερινούς κολυμβητές και κολυμβήτριες της παραλίας Αρβανιτιάς στο Ναύπλιο .

Σταθεροί στη συνεργασία μας από το 2015, με την επιχείρηση του Κου Παναγιώτη Πανταζή, απολαύστε το πλούσιο μενού, με τη γνωστή ποιότητά του, και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουμε λαχειοφόρο αγορά,με την οποία ασχολήθηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, και τα 76 δώρα που πρόσφεραν οι επιχειρηματίες των καταστημάτων Ναυπλίου και Άργους, τους οποίους και ευχαριστούμε από καρδιάς.

Λεπτομέρειες για την λαχειοφόρο αγορά, θα ανακοινωθούν με την έναρξη διάθεσης των λαχνών.
Μέχρι τότε, σας αφήνουμε να διασκεδάσετε με τις μουσικές επιλογές του ηχολήπτη μας Κου Γιώργου Συγίζη, και όταν αρχίσει ο χορός, με τους ρυθμούς της γκάιντας και της θρακιώτικης λύρας, όλοι στην πίστα.
Τελειώνοντας να σας θυμίσω, ότι η επόμενη εκδήλωσή μας, θα γίνει στις 12 Μαΐου στο Ναύπλιο, για να γιορτάσουμε τα 99τα ”ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΘΡΑΚΗΣ” μας.

Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση και με αισιοδοξία να χαμογελάτε. >>
Ακολούθως, χαιρέτησαν την εκδήλωση οι Βουλευτές Αργολίδας, Κύριοι Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Μανιάτης.
Στη συνέχεια, αφενός τα εδέσματα ερχόντουσαν το ένα μετά το άλλο, ζεστά και νόστιμα και αφετέρου οι ποικιλίες κρασιών έρεαν για να φτιαχτεί το αποκριάτικο λαϊκό κέφι.

Όταν άρχισαν τα θρακιώτικα, η πίστα γέμισε από κόσμο και ζεσταινόταν σιγά σιγά με τις εναλλαγές παραδοσιακών – λαϊκών και λάτιν ρυθμών.
Κάπου στα ενδιάμεσα της γιορτής, έγινε η λαχειοφόρος αγορά και οι τυχεροί/ές παρέλαβαν τα δώρα τους από τα μέλη του ΔΣ.

Στο τέλος απολαύσαμε και το γαλακτομπούρεκο και έτσι χαρούμενοι και κεφάτοι αναχώρησαν ο καθένας σύμφωνα με τις επιλογές του, ανανεώνοντας το ραντεβού μας για τις 12/ 5 /2019, στα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΘΡΑΚΗΣ.
Μέχρι τότε, να είστε όλοι καλά και καλή συνέχεια στις ασχολίες σας, με υγεία!

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ