Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΣυνέντευξη από έναν αδέσποτο σκύλο....στο χωριό Δρέπανο Ναυπλίου

Συνέντευξη από έναν αδέσποτο σκύλο….στο χωριό Δρέπανο Ναυπλίου

-Θα θέλατε να μας πείτε κύριε σκύλε πως φτάσατε εδώ?
-Τι να σας πω ρε παιδιά? Εκεί που περπατούσα ανέμελος , στο χωριό Δρέπανο Ναυπλίου , προσπαθώντας να βρω λίγο νερό και φαγητό , πέρασε μια κοπέλα και άρχισε να με τραβάει φωτογραφίες.

Σε λίγα λεπτά , η κοπέλα με έβαλε μέσα στο αυτοκίνητο και με πήγε σε έναν ζουρλό με μαλλιά και μούσια ο οποίος έβαζε συνέχεια κάτι στο στόμα του και έβγαζε καπνούς και κρατούσε ένα πράγμα στο χέρι του που ακουμπούσε το αυτί του και όλο έβριζε , φώναζε και μου πήρε το κεφάλι. Μετά γνώρισα μια κοπέλα που φορούσε άσπρα , στην αρχή την συμπάθησα αλλά μόλις άρχισε να με τρυπάει και να με ψεκάζει με κάτι που βρόμαγε , την μίσησα.

Τώρα είμαι σε ένα αυτοκίνητο και γύρω μου υπάρχουν πολλά σκυλιά. Κάθε τόσο έρχεται ο ζουρλός και με κοιτάει. Ααααα μου φέρνει και φαγητό αλλά εγώ το παίζω δύσκολος για να μην μου πάρει τον αέρα. Με φωνάζει Γκόρτσο , λόγω των εκλογών λέει αλλά εμένα δεν μου αρέσει καθόλου , ποιος τολμάει όμως να του φέρει αντίρρηση? Έχει καεί η γλώσσα μου , είπαν αλλά εγώ μια χαρά γαβγίζω και τρώω και αν έχω μεγάλο κουβά με νερό βάζω το κεφάλι μου μέσα και ρουφάω.

Έχω και κάτι άλλο από τα τσιμπούρια μου είπαν αλλά αν πάρω ένα χάπι την ημέρα για είκοσι μέρες , θα γίνω περδίκι. Είμαι τριών χρονών και δεν έχω υπομονή για να ζω σε ένα κλουβί μέσα σε ένα αυτοκίνητο , άσε που ο ζουρλός οδηγάει απαίσια και βρίζει και βγάζει καπνούς συνέχεια. Είναι τόσο δύσκολο να έχω και εγώ μια φυσιολογική ζωή???

Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας καλέσει στο 6944773252 τον ζουρλό γιατί εγώ δεν έχω ακόμα τηλέφωνο , νομίζω ότι τον λένε Στέλιο , να του μιλήσετε ευγενικά γιατί τα νεύρα του δεν είναι και σε τόσο καλή κατάσταση……………………….

από κοινοποίηση του Στέλιου Κυριακού

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ