Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΤΕΡΝΑ (Γ.Αγραφιώτης): Το πιο φθηνό έργο ΣΔΙΤ απορριμμάτων στην Ελλάδα είναι αυτό...

ΤΕΡΝΑ (Γ.Αγραφιώτης): Το πιο φθηνό έργο ΣΔΙΤ απορριμμάτων στην Ελλάδα είναι αυτό της Πελοποννήσου

Ο εκπρόσωπος της ΤΕΡΝΑ Γιώργος Αγραφιώτης μίλησε στο 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Πελοποννήσου που έγινε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην Ολυμπία και τόνισε ότι το πιο φθηνό έργο ΣΔΙΤ στην Ελλάδα, το έργο της Πελοποννήσου ξεκινά το Μάρτιο.

ΒΙΝΤΕΟ:

 

Θα απαιτηθούν 24 μήνες για την ολοκλήρωση της μονάδας, αλλά από το δεκάμηνο θα μπορεί να γίνει διαχείριση απορριμμάτων. 200 χιλιάδες τόνοι απορριμμάτων της Πελοποννήσου θα παύσουν να μολύνουν το περιβάλλον μας. 

 

Να αναφερθεί ότι η ίδια εταιρία, η ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή ήδη λειτουργεί από τον Ιανουάριο 2019 στα Ιωάννινα, ένα αδελφό εργοστάσιο αυτού που πρόκειται να γίνει στην Τρίπολη.

Είναι προφανές ότι το μεγάλο θέμα των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο, όπως και σε ολόκληρη την Ελλάδα, βρίσκει σύντομα την λύση του.

Μια λύση που χωρίς αμφιβολία, μόλις ολοκληρωθεί και σύμφωνα με όσα λέει ο κ. Αγραφιώτης για το εργοστάσιο Πελοποννήσου, θα έχει το χαμηλότερο κόστος για τους πολίτες.

Το έργο αυτό θα πρέπει να πιστωθεί στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη.

Ήταν αυτός, που προέκρινε την συγκεκριμένη λύση και που αφού ξεπέρασε μεγάλες δυσκολίες ακόμη και από την αντίδραση της κυβέρνησης, τελικά το έργο προχωρά και με την υπογραφή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ