Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΚΤΑΚΤΟΗ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στηρίζει τις κινητοποιήσεις της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στηρίζει τις κινητοποιήσεις της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Όπως ανακοίνωσε η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στηρίζει ανεπιφύλακτα τις κινητοποιήσεις της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. που με αφορμή τις τραγικές καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων του Διαγωνισμού 3Κ του Α.Σ.Ε.Π., κήρυξε:

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ 4ωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ την ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 από τις 7.00 έως τις 11.00 π.μ. με παράλληλη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας την ίδια ημέρα στις 9.30 π.μ. έξω από την κεντρική Υπηρεσία του Α.Σ.Ε.Π. (Πουλίου 6, Αθήνα.).

Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο και ιδιαίτερα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν μπορεί να μένουν θεατές στην συνεχιζόμενη κοροϊδία που υφίστανται και στα «μικροπολιτικά παιχνίδια» που παίζονται στις πλάτες των υποψηφίων, των εργαζομένων και των υπηρεσιών Καθαριότητας των Δήμων.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί σε συγκέντρωση Συνδικαλιστικών Στελεχών στις 9.30 π.μ. στην Κεντρική Υπηρεσία του Α.Σ.Ε.Π. με άμεσο αίτημα την οριστική έκδοση των αποτελεσμάτων του Διαγωνισμού του Α.Σ.Ε.Π. ώστε να σταματήσει η «ομηρία» των εργαζομένων και των υπηρεσιών Καθαριότητας των Δήμων.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ