Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΈκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο ΓΑΣ Ναυπλίου- Πολυνίκης -Handball

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο ΓΑΣ Ναυπλίου- Πολυνίκης -Handball

Το Σάββατο το απόγευμα ο σύλλογoς μας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο Fotonio events & more και όλοι μαζί μικροί και μεγάλοι είχαμε την ευκαιρία να ευχηθούμε και να διασκεδάσουμε σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση! Ήταν όλοι εκεί!

ΒΙΝΤΕΟ:

 

Τα παιδιά των ακαδημιών μας, οι αθλητές της ανδρικής ομάδας, τα ιδρυτικά μέλη του Πολυνίκη και όλα τα μέλη του Δ.Σ., προπονητές όλοι μαζί με τις οικογένειές τους!

Μας τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο κ. Αναστάσιος Χειβιδόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, μέλος της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος και του Διομήδη Άργους και ο κ.Βασίλειος Σίδερης υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης. Και οι δύο απεύθυναν χαιρετισμό και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την παρουσία τους.

Επίσης στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο κ. Νικόλαος Βλαχοσπύρος με την οικογένειά του, μέλος του Δ.Σ. του Διομήδη και τον ευχαριστούμε που μας τίμησε. Στην αρχή της εκδήλωσης ο πρόεδρος του συλλόγου μας κ. Γιώργος Καλλιάνος έκανε έναν απολογισμό για την μέχρι σήμερα παρουσία του Πολυνίκη και παρουσίασε τους στόχους του συλλόγου για το άμεσο μέλλον. Ακολούθησε η κλήρωση της λαχειοφόρου όπου πολλοί φίλοι μας κέρδισαν όμορφα δώρα, ένας πλούσιος μπουφές τον οποίο επιμελήθηκαν με πολλή αγάπη, οι μαμάδες των παιδιών των ακαδημιών μας, τις οποίες ευχαριστούμε ιδιαιτέρως και φυσικά η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Μικροί και μεγάλοι έπαιξαν και χόρεψαν με τους ανιματέρ της ομάδας Άγω, ο Μίκυ και η Μίνυ με τις εμφανίσεις του συλλόγου, χόρευαν και συμμετείχαν στη γιορτή και μέσα στο οικογενειακό κλίμα που έχουμε δημιουργήσει ως σύλλογος, ευχηθήκαμε όλοι καλή χρονιά με υγεία πρόοδο και πολλές επιτυχίες! Ευχαριστούμε όλους τους παρευρισκόμενους, για την παρουσία τους και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην προσπάθεια του συλλόγου.

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα καταστήματα και τα άτομα που μας προσέφεραν δώρα και υπηρεσίες τους,τα οποία μπήκαν στην κλήρωση:
ΣΕΛΛΗΣ BIKE, ΑΓΩ EDU, ΙΚΤΕΟ ΔΡΟΜΟΣ, ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ REAL ESTATE, ΕΛΑΣΤΙΚΑ-ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΣΕΧΑΓΙΑΣ, ΠΑΝΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗΣ, ΚΑΒΑ ΧΟΥΝΤΑΛΑΣ, ARGENTO PREMIUM COFFEE, ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΠΑΛΟΝΙ, LION’S POWER GYM, ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΧΑΡΟΣ-ΜΠΕΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΤΡΙΑΝΤΟΥ ACCOUNTING, ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΑΥΡΟΥ, ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΝΤΕΒΕΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ, SUGAR SPELL SPA, UNIQUE HAIR, KARAMELA, RENDEZ VOUS CAFE-BAR, PASTEL, BABY LINE, S.OLIVER,DRESS UP, O2XYGEN SHOP, ROSSO MUSIC CAFE-BAR, KALTSOMANIA, BENETTON, RECORD HIGH, Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΑ-ΣΟΦΙΑΣ, Ν.Γ.ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ, ΕΛΕΝΑ ΣΕΦΕΡΗ ΜΑΣΑΖ, ΡΟΗ ΧΕΙΡΟΠΟΙΕΙΝ, ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΑΚΡΟΒΑΤΕΣ.

Ευκαιρίας δοθείσης ευχαριστούμε τους χορηγούς του συλλόγου μας,που μας στηρίζουν σε αγωνιστικό επίπεδο αλλά και σε κάθε εκδήλωση μας!
ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΤΑΒΕΡΝΑΚΙ, ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ REAL ESTATE, ΤΡΙΑΝΤΟΥ ACCOYNTING, CINE NAFPLIO, ΙΚΤΕΟ ΔΡΟΜΟΣ, ΣΕΛΛΗΣ BIKE, ROUTE 26, REAL LIGA SPORTS, ARGENTO PREMIUM COFFEE, SUGAR SPELL SPA, AΓΩ EDU, HOTELIST, SFERA RADIO 94.4, ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ PRINT, ΚΑΒΑ ΧΟΥΝΤΑΛΑΣ

ΦΩΤΟ:

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ