Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΧΑΪΑΠρόεδρος Δημοκρατίας και πρέσβεις λόγω χιονιού δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στην μαρτυρική πόλη...

Πρόεδρος Δημοκρατίας και πρέσβεις λόγω χιονιού δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στην μαρτυρική πόλη των Καλαβρύτων

Ενώ ο πρώτος πολίτης της χώρας και επίσημος προσκεκλημένος του δήμου Καλαβρύτων για τις εκδηλώσεις της μαύρης επετείου για την 13η Δεκεμβρίου του 43 ταξίδευε για τα Καλάβρυτα προκειμένου να παραστεί σε αυτές, ο κακός σχεδιασμός από δήμο και περιφέρεια για την αντιμετώπιση της αναμενόμενης χιονόπτωσης, εγκλώβισε για λίγο ακόμα και αυτόν.

Η χιονόπτωση από την έξοδο της Κερνίτσας και μετά, προς Καλάβρυτα, δεν επέτρεπε την ασφαλή κίνηση των οχημάτων και έτσι υπήρξε μερική ακινητοποίηση.

Τελικά ο πρόεδρος της δημοκρατίας έφτασε καθυστερημένος και εκτός προγράμματος στα Καλάβρυτα και αφού επιβιβάστηκε σε τετρακίνητο όχημα. Χάρη στην συνδρομή της τοπικής Αστυνομίας σε οχήματα της οποίας επιβιβάστηκαν οι πρέσβεις Πολωνίας και Γερμανίας, αφήνοντας τα συνοδευτικά τους στην Κερνίτσα, κατάφεραν και αυτοί να προσεγγίσουν τα Καλάβρυτα.

Οι συνθήκες αυτές δεν είναι σπάνιες για την περιοχή και για τους μόνιμους κατοίκους και καλό είναι να τις βιώνουν κάποια φορά και οι λεγόμενοι επίσημοι που συνήθως ο ερχομός τους είναι ασφαλέστατος,εύκολος και ευχάριστος.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ