Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣLIFESTYLEMακιγιάζ: Συμβουλές από την Unique Hair

Mακιγιάζ: Συμβουλές από την Unique Hair

Άγιες ημέρες έρχονται και οι κοινωνικές εκδηλώσεις μας είναι αυξημένες. Όλες και όλοι, ανεξαρτήτου ηλικίας θα προσέξουμε την εμφάνιση μας. Θέλουμε να ήμαστε περιποιημένες και να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας. Θέλουμε να αρέσουμε…

 

    Απευθυνθήκαμε στο κατάστημα Unique Hair στο Ναύπλιο, που είναι μια καταξιωμένη επιχείρηση στον τομέα της γυναικείας και ανδρικής ομορφιάς και τους ζητήσαμε να μας δώσουν χρήσιμες πληροφορίες για τους αναγνώστες μας.

Κατ΄αρχήν μιλήσαμε για το μακιγιάζ. Μας τόνισαν την ανάγκη να χρησιμοποιούνται προϊόντα ποιότητας έτσι ώστε το μακιγιάζ να έχει διάρκεια. Δεν είναι δυνατόν να κάνεις ένα καθημερινό μακιγιάζ ή ένα ειδικό μακιγιάζ και να αλλοιωθεί πριν πας στον προορισμό σου, ή  πριν τελειώσεις την δραστηριότητα σου.

Ο αισθητικός που θα του εμπιστευτείς το πρόσωπο σου πρέπει εκτός από εμπειρία να έχει ιδέες. Πρέπει να πεις τι θέλεις να κάνεις και να σου κάνει προτάσεις. Είναι όμορφες οι αλλαγές, αν λαμβάνουν υπ’όψη το τι σου πάει και τι όχι.

Το μακιγιάζ έχει τα μυστικά του και στις μέρες μας τα προϊόντα που κυκλοφορούν είναι πάρα πολλά. Η αισθητικός πρέπει να χρησιμοποιεί τα υλικά στοχευμένα. Όχι με υπερβολή. Όχι να φορτώνουμε το πρόσωπο με υλικά περιττά που δεν αφήνουν το πρόσωπο να αναπνεύσει.

Πολύ σημαντικό για μια γυναίκα είναι και το σωστό ντεμακιγιάζ. Δεν κοιμόμαστε με το μακιγιάζ στο πρόσωπο και δεν ερεθίζουμε το πρόσωπο προσπαθώντας να κάνουμε ντεμακιγιάζ με ακατάλληλα υλικά ή με αδέξιες κινήσεις. Το προσωπικό του Unique Hair θα σας δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Έχει εκπαιδευτεί να σας κάνει πιο όμορφες και ταυτόχρονα να αναζητά μαζί σας την καλύτερη πρόταση για εσάς. 

Κλείστε το ραντεβού σας και αφήστε το εξειδικευμένο προσωπικό του Unique Hair να σας περιποιηθεί.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ