Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΗ Ημερίδα των Λογιστών Ναυπλίας και Ερμιονίδας για Εργατικό και Ασφαλιστικό -...

Η Ημερίδα των Λογιστών Ναυπλίας και Ερμιονίδας για Εργατικό και Ασφαλιστικό – Δυσκολίες στην εφαρμογή των “κανόνων” του εκσυγχρονισμού… (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Στην διασάφηση της νέας νομολογίας για το εργασιακό και το ασφαλιστικό αφιερώθηκε η ημερίδα που διεξήχθη χθες Τετάρτη 5 Δεκεκμβρίου 2018, από το απόγευμα μέχρι το βράδυ, από τον Σύλλογο Λογιστών – Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ναυπλίας και Ερμιονίδας.

ΒΙΝΤΕΟ:

 

Ομιλητής ο καθηγητής και πρώην ελεγκτής του ΙΚΑ Κωνσταντίνος Οικονομίδης. Η επιτυχημένη ημερίδα, αφού ο αριθμός των λογιστών που προσήλθαν ήταν μεγάλος, έγινε στην κεντρική αίθουσα του Πολυχώρου Fotonio Events & More στην Άρια Ναυπλίου.

Τους παρευρισκόμενους απασχόλησαν πολλές δεκάδες θέματα που έχουν σχέση με την απασχόληση εργαζομένων σε επιχειρήσεις, τα θέματα των ωραρίων, οι αλλάγές στις ώρες εργασίας, ειδικά θέματα, όπως και ειδικοί χώροι εργασίας. Επίσης τα είδη ελέγχων της εργασίας, τα πρόστιμα που επιβάλλουν οι υπηρεσίες σε παραβάτες κλπ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος.

Μετά το πέρας της ημερίδας στην κάμερα του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ και στον δημοσιογράφο Μιχάλη Καζά μίλησε ο καλεσμένος ομιλητής καθηγητής Κωνσταντίνος Οικονομίδης και ο πρόεδρος του διοργανωτή συλλόγου Λογιστών Γιώργος Καχριμάνης.

Ακούστε όσα ενδιαφέροντα μας είπαν στο βίντεο αυτής της ανάρτησης…

ΦΩΤΟ:

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ