Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣLIFESTYLEΓόβες: Πως θα φορεθούν το χειμώνα

Γόβες: Πως θα φορεθούν το χειμώνα

Χειμώνας σημαίνει να κάθεσαι σπίτι σου και να χουχουλιάζεις με τη ζεστή γούνινη κουβερτούλα σου και τις ζεστές παντόφλες σου. Παρόλο που γι’ αυτό ανυπομονούμε όλη τη χρονιά, όλο και κάπου σκάει κάποια πρόταση και πρέπει να φορέσουμε τις αγαπημένες μας γόβες, παρά τη βροχή και το κρύο.

Ανάλογα με τις γόβες σου, διάλεξε σοφά πώς θα τις ταιριάξεις με όσα φοράς για να τονίσεις ακόμα καλύτερα το σωματότυπό σου. Μην ξεχνάς, τα peep toes και οι ανοιχτές γόβες στο πλάι ή μπροστά δεν είναι της εποχής. Αν δεν είσαι από τις τολμηρές που θα υποστηρίξουν σωστά τις καλοκαιρινές γόβες με το καλσόν, τότε ίσως να τις αφήσεις εκεί που ανήκουν – στο καλοκαίρι του 2019.

Γόβες στιλέτο

Εννοείται ότι έχεις τουλάχιστον ένα ζευγάρι κόκκινες, nude ή μαύρες γόβες στην ντουλάπα σου. Αν όχι, ήρθε η ώρα να επενδύσεις στο πιο γυναικείο διαχρονικό κομμάτι της ζωής σου.

Οι γόβες είναι ιδανικές να φορεθούν και στο γραφείο, αλλά και σε πάρτι. Ταιριάζει απόλυτα με επίσημα φορέματα, αλλά επειδή φοριέται σε κάθε περίσταση, μπορείς να τα συνδυάσεις και με παντελόνια με πουλόβερ ή πουκάμισο.

 

Γόβες με λουράκι στον αστράγαλο

Οι πολύ σέξι γόβες με λουράκι στον αστράγαλο ταιριάζουν εξαιρετικά με τζιν, παντελόνια κάθε είδους και υφάσματος καθώς και με επίσημα φορέματα. Μη διστάσεις να τα δοκιμάσεις σε κάθε περίσταση, αν θες να φανείς πιο θηλυκή και ελκυστική.

 

Πλατφόρμες

Οι πλατφόρμες σου, ως τακούνια, πρέπει να είναι κλειστές, για να υποστηρίξουν το χειμερινό σου look. Αν φορέσεις πλατφόρμες τύπου εσπαντρίγια, συνδύασέ τες με cowboy look , όπως δερμάτινο τζάκετ, κρόσσια, γήινα χρώματα και τζιν παντελόνι. Διαφορετικά,
δοκίμασέ τες με στενό φόρεμα για ψηλή σιλουέτα.

Γοβάκια

Τα γοβάκια, όπως κάθε άλλο ζευγάρι γόβες, συνδυάζεται άνετα με τα πάντα. Πέρα από το
τζιν σου και τα υπόλοιπα γυναικεία παντελόνια σου, δοκίμασέ τα και με ολόσωμη φόρμα
φορώντας από πάνω το παλτό σου και γυαλιά ηλίου, σαν να είσαι από άλλη εποχή!

Oxfords

Αν οι γόβες σου έχουν αυτό το επιτηδευμένο στυλ των oxford παπουτσιών με τα κορδονάκια μπροστά μέχρι τη μέση του πέλματος, τότε έχεις κάνει μια πολύ καλή αγορά για πιο άνετο και παράλληλα σικάτο περπάτημα. Δοκίμασέ τα με boyfriend ή mom jeans για να τα αναδείξεις περισσότερο. Ίσως αξίζει να δοκιμάσεις και ένα μονόχρωμο look όταν φοράς τις oxford γόβες. Δοκίμασέ το και θα μας θυμηθείς.

Cone γόβες

Οι κωνικές γόβες είναι αρκετά φαρδιές πίσω με άνοιγμα που καταλήγει να κλείνει μπροστά σχεδόν στα δάχτυλα του πέλματος. Δυσκολοφόρετες στις νεανικές ηλικίες, αλλά πανέμορφες στο πόδι, οι κωνικές γόβες ταιριάζουν τέλεια με αέρινες φούστες και αέρινα φορέματα. Συνδύασέ τες με ένα διχτυωτό καλσόν ή ψηλές κάλτσες για να δώσεις νεανική και ανάλαφρη νότα στις εξόδους σου!

Ψηλοτάκουνες μπότες

Επειδή οι μπότες μπορούν πάντα να μοιάζουν με γόβες, ειδικά όταν είναι ψηλοτάκουνες,
δε θα μπορούσαμε να μην τις συμπεριλάβουμε. Έτσι λοιπόν, γνωρίζεις πόσο ιδανικές είναι οι ψηλοτάκουνες μπότες για να φορέσεις με κολάν ή στενά τζιν και να αναδείξεις τα μακριά σου πόδια. Δοκίμασέ τες και με ψηλές κάλτσες και φαρδύ πουλόβερ-φόρεμα στην βόλτα σου ή ακόμα και στη δουλειά.
Βρες μια τεράστια ποικιλία από γυναικεία παπούτσια και συγκεκριμένα γυναικείες γόβες
στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.topapoutsi.gr και κάνε τις αγορές σου online με ασφάλεια, παράδοση στην πόρτα σου και σε τιμές πολύ χαμηλότερες από τις high-street αλυσίδες.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ