Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣΣυνεχίστηκαν οι δράσεις θαλάσσιων καθαρισμών, με υποβρύχιους καθαρισμούς στο λιμάνι του...

Συνεχίστηκαν οι δράσεις θαλάσσιων καθαρισμών, με υποβρύχιους καθαρισμούς στο λιμάνι του Πόρου

Συνεχίστηκαν το Σάββατο 10 Νοεμβρίου οι δράσεις θαλάσσιων καθαρισμών, με υποβρύχιους καθαρισμούς στο λιμάνι του Πόρου, στην περιοχή της Πούντας.

Στη δράση συμμετείχαν ελεύθεροι και αυτόνομοι δύτες από τον Πόρο και από την εθελοντική ομάδα Aegean Rebreath, καθώς και πεζοί εθελοντές.
Από το βυθό ανασύρθηκαν εκατοντάδες αντικείμενα, όπως λάστιχα, δίχτυα, σκοινιά, σίδερα, μπαταρίες αυτοκινήτων, σκεύη καταστημάτων κ.α.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των δυτών, υπάρχουν ακόμη πολλά αντικείμενα στο βυθό της περιοχής και θα χρειαστούν αρκετοί καθαρισμοί για να μιλάμε για καθαρό βυθό στο λιμάνι του Πόρου.

Οι δράσεις εθελοντικών καθαρισμών στον Πόρο, καλύπτονται δημοσιογραφικά από την «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», καθώς και από την Ισπανική δημόσια τηλεόραση T.V. Espana, συνεργείο της οποίας βρίσκεται στον Πόρο προκειμένου να γυρίσει ντοκιμαντέρ που θα εστιάζει στην ρύπανση της θάλασσας από πλαστικά και στην πρωτοπορία του Πόρου στις περιβαλλοντικές δράσεις.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ