Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΜεταγραφή της Κατερίνας Δαλάκα στον Σ.Δ.Υ Αργολίδας Στίβος

Μεταγραφή της Κατερίνας Δαλάκα στον Σ.Δ.Υ Αργολίδας Στίβος

Ο Σ.Δ.Υ.Αργολίδας ανακοινώνει την μεταγραφή της Κατερίνας Δαλάκα στην ομάδα μας!!!
Η Κατερίνα γεννήθηκε στις 20 Αυγούστου 1992 στο Μόναχο της Γερμανίας.

Από μικρή ηλικία, ασχολήθηκε με τον αθλητισμό, καθώς μεγάλωσε σε αθλητική οικογένεια με γονείς γυμναστές και ιδιοκτήτες σχολής ταε κβο ντο. Από μικρή ηλικία πέτυχε πολλές διακρίσεις στο ταε κβο ντο και συγκεκριμένα κατέκτησε μαύρη ζώνη.

Ωστόσο την κέρδισε ο στίβος και συγκεκριμένα το αγώνισμα των 400 μέτρων με εμπόδια.Η πρώτη της συμμετοχή σε πανελλήνιο πρωτάθλημα ηταν το 2006 σε αγώνα 300 μέτρα μετ εμποδίων όπου κατέκτησε την πέμπτη θέση.Το 2007 έκανε Πανελλήνιο ρεκόρ παγκορασίδων α’στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Στίβου Γυμνασίων-Λυκείων Ελλάδας και Κύπρου στα 300εμπόδια με επίδοση 45.02 το οποίο καταρρίφθηκε το 2013.

Είναι ενεργό μέλος της εθνικής ομάδας στίβου από το 2008 έως σήμερα σε όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες (Κορασίδες, Νεανίδες, Νέες Γυναίκες, Γυναίκες), εκπροσωπώντας την Ελλάδα σε Βαλκανικούς και Ευρωπαϊκούς αγώνες με αποκορύφωμα τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων στο Λιλ της Γαλλίας στα 400 μέτρα μετ’εμποδίων, όπου κατέκτησε την 8η θέση, και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοικτού στίβου 2016 στο Άμστερνταμ με την σκυτάλη 4×400 γυναικών.

Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε πολλές επιτυχίες!!!

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ