Πρωτιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υποβρύχιας Αλιείας για τον δεύτερο στον κόσμο Γιάννη Σιδέρη από την Αργολίδα

- Advertisement -

Την πρωτιά στο 47ο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Υποβρύχιας Αλιείας Ανδρών κατέκτησε στην Καλαμάτα ο δεύτερος στον κόσμο και 8 φορές πρωταθλητής Ελλαδος στο αγωνιστικό ψαροντούφεκο, Γιάννης Σιδέρης, από τον Α.Ο. Αλιάς Πόρτο-Χέλι.

Ενώ τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο 3ος στον κόσμο Γεράσιμος Καββαδίας από τον Ναυτικό Όμιλο Κέρκυρας. Τρίτος αναδείχτηκε ο Νικόλαος Σαραντινός, του Ναυτικού Ομίλου Άπνους Ηρακλείου Κρήτης.

- Advertisement -

Συνολικά συμμετείχαν 12 κορυφαίοι δύτες-ψαροντουφεκάδες, όλοι τους με διακρίσεις, αλιεύοντας μέσα σε συνολικά 10 ώρες, μέσα στο Σαββατοκύριακο, σχεδόν 200 κιλά ψάρια.

Ο Γιάννης δήλωσε:

Ένα μεγάλο ευχαριστω στους ανθρωπους που στήριξαν κ αυτόν τον αγώνα . Οργανωτές , δύτες ασφαλειας , βαρκάρηδες , σπόνσορες κ όλους τους αθλητες. Το χαμόγελο του Nikos τα λέει όλα . Ο νικος μου έδωσε το κομμάτι στα 60 μέτρα που πηρα τον ροφό την δεύτερη ημερα κ οφείλω να το πω κ να τον ευχαριστήσω δημόσια!!

Για εμένα ήταν το ένατο τρόπαιο , ίσως το δυσκολότερο που έχω κατακτήσει .
Τα ψαρια ήταν ελάχιστα κ σε απαγορευτικά βάθη . Απεναντι μου ο Gerasimos που ψαρεύει 60μ!!! Κ αλλοι πολύ δυνατότεροι από εμένα στο ρηχό ψαρεμα κ τα άσπρα ψαρια…

Έπρεπε να σκεφτώ διαφορετικά το στήσιμο αυτού του αγώνα..
Το αφιερώνω στον φίλο μου Oleg Lyadenko που πιστεύει ακόμη στις ικανότητες μου!!!!

- Advertisement -

________________