Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΠεριφέρεια: Κανονικά απο Τρίτη η μεταφορά των μαθητών στην Αργολίδα

Περιφέρεια: Κανονικά απο Τρίτη η μεταφορά των μαθητών στην Αργολίδα

Τελικά η λύση έχει και αυτή ονοματεπώνυμα, παρότι ορισμένοι επιμένουν να ξεχνούν κάποια από αυτά… Η συνεργασία όλων μας με τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη έδωσε τα αποτελέσματα που περιμέναμε.

 

Η παραπάνω δήλωση έγινε απο τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσσο Χειβιδόπουλο, μετά την σύσκεψη που έγινε την Κυριακή στην Περιφέρεια για το θέμα και όπου, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, βρέθηκε λύση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η μεταφορά του υπολειπόμενου μέρους των μαθητών της Αργολίδας από την Τρίτη 25.09.2018, μετά από την αίσια έκβαση της συνάντησης που είχαν οι εκπρόσωποι του ΚΤΕΛ Αργολίδας, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη.

Στη συναντηση συμμετείχαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ. Τάσσος Χειβιδόπουλος, οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Πελοποννήσου κα. Κωνσταντίνα Νικολάκου και ο κ. Άγγελος Παπαγγελόπουλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Αργολίδας κ. Θεοφάνης Στεφανόπουλος και υπηρεσιακοί  παράγοντες της Περιφέρειας, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018, στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ