Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΤα αποτελέσματα εγγραφών στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Άργους-Μυκηνών

Τα αποτελέσματα εγγραφών στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Άργους-Μυκηνών

Ανακοινώθηκαν απο τον Δήμο Άργους-Μυκηνών τα αποτελέσματα εγγραφών νηπίων σχολ. περιόδου 2018-2019  στους παιδικούς σταθμούς του.

 

Στην σχετική δημοσίευση αναφέρονται τα εξής:

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Μια καινούργια σχολική χρονιά 2018-2019  ξεκινά για τον χώρο της προσχολικής αγωγής και όλοι ευχόμαστε να είναι γεμάτη χαμόγελα, αγάπη και δημιουργία για τα παιδιά.

Σας ενημερώνουμε  ότι αναρτήθηκαν τα τελικά αποτελέσματα αιτήσεων εγγραφών στους Δημοτικούς Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς  του Δήμου μας για το σχολικό έτος 2018 -2019, στον πίνακα ανακοινώσεων της Δ/νσης παιδικών σταθμών επί της οδού Ιακώβου Μάνου 23  και στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου μας (www.newargos.gr ) με τον αριθμό πρωτοκόλλου των αιτήσεων ,την ημερομηνία γέννησης των νηπίων και δεν εμφανίζονται τα ονόματα των νηπίων ,παρά μόνο τα αρχικά τους.

Για τα νήπια που έχουν εγγραφεί στον 1ο παιδικό  σταθμό θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά για την ημερομηνία προσέλευσης των παιδιών σας , καθόσον πρέπει να ολοκληρωθούν οι εργασίες και η μεταστέγαση λειτουργίας του σε νέο ενοικιαζόμενο κτίριο, που πιθανολογείται στις αρχές το γ’ 10ημέρου μηνός Σεπτεμβρίου 2018. Ικανοποιήθηκαν όλες οι αιτήσεις των νηπίων με την νόμιμη ηλικία εγγραφής τους. Η ολοκλήρωση εγγραφών μέσω  ΕΣΠΑ των ωφελούμενων που κατέθεσαν «Αξία εντολής τοποθέτησης» (voucher) θα γίνει με την έναρξη λειτουργίας του παιδικού.

Για τα νήπια που έχουν εγγραφεί στον 3ο  παιδικό Σταθμό Άργους με έδρα τις Λίμνες θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά για την ημερομηνία προσέλευσης των παιδιών σας και θα δοθούν  οδηγίες προσέλευσης και προσαρμογής των παιδιών και ως μήνας προσαρμογής των παιδιών θα είναι ο μήνας έκδοσης άδειας λειτουργίας του παιδικού .

Την τρέχουσα σχολική χρονιά  σας γνωστοποιούμε ότι θα λειτουργήσει και βρεφικό τμήμα με 12 βρέφη ηλικίας 18 μηνών έως 2,5 ετών,  στον 5ο βρεφονηπιακό σταθμό. Η έναρξη λειτουργίας του θα γίνει μετά το πέρας εργασιών διαμόρφωσης και ανακαίνισης των χώρων  που απαιτούνται σε αυτό καθώς και προμήθεια του αναγκαίου εξοπλισμού, για την ανάπτυξη των βρεφών για την ασφάλειας  και άνεσης των φιλοξενούμενων μικρών μαθητών μας ,την αναθεώρηση άδειας λειτουργίας του εν λόγω βρεφονηπιακού με την προσθήκη του τμήματος βρεφών αλλά και εφόσον ολοκληρωθεί η πρόσληψη  του αναγκαίου προσωπικού για την λειτουργία του .

Κατά την  εγγραφή βρεφών θα προηγηθούν βρέφη  μέσω του προγράμματος για τη δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» (Περίοδος 2018-2019)  έως την κάλυψη 70% της δυναμικότητας του τμήματος βρεφών και θα ακολουθήσουν τα βρέφη βάσει μοριοδότησης αιτήσεων τόσο των αιτήσεων που τυγχάνει να  έχουν πρωτοκολληθεί αλλά και των αιτήσεων που θα γίνουν δεκτές και θα υποβληθούν σε χρονικό διάστημα που θα έχει οριστεί από το Δ.Σ. & θα γνωστοποιηθεί στους ενδιαφερόμενους γονείς με ανάρτηση ανακοίνωσης και στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου μας (www.newargos.gr).

Για κάθε πληροφορία και διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με την Προϊσταμένη Δ/νσης των  Παιδικών Σταθμών κα Κουργιαλά Μάρθα στο τηλ.27510-68574.

Στα αποτελέσματα που ακολουθούν  ανά Σταθμό, συμπεριλαμβάνονται και οι εγγραφές νηπίων με το πρόγραμμα «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» της ΕΕΤΑΑ, των ωφελούμενων που κατέθεσαν «Αξία εντολής τοποθέτησης» (voucher).

 

Από 3/09/2018 εγγράφονται σύμφωνα με οριστικό πίνακα μοριοδότησης συνολικά 131 νήπια:

Στον 1ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΡΓΟΥΣ:

Μέσω ΕΣΠΑ: 4, Μέσω Δήμου με τροφεία:19. Σύνολο:23 νήπια

Στον 2ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΡΓΟΥΣ:

Μέσω ΕΣΠΑ: 15. Μέσω Δήμου με τροφεία:55. Σύνολο:70 νήπια

Στον 3ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΡΓΟΥΣ:  5 νήπια

Στον 5ο ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΡΓΟΥΣ:

Μέσω ΕΣΠΑ:9. Μέσω Δήμου με τροφεία:24

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ