Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑγιασμός και συγκίνηση στο 3ο δημοτικό Ναυπλίου ... (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)

Αγιασμός και συγκίνηση στο 3ο δημοτικό Ναυπλίου … (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)

Ένα από τα μεγαλύτερα δημοτικά σχολεία του Ναυπλίου, αλλά και της Αργολίδας και σε αριθμό μαθητών αλλά και σε ιστορία είναι το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου.

ΒΙΝΤΕΟ: 

 

Την προκαθορισμένη ώρα σήμερα άνοιξε τις πόρτες του και γέμισε το προαύλιο του από τις χαρούμενες φωνές των μαθητών του. Τα μάτια όλων στα πρωτάκια που για πρώτη φορά περνούν το κατώφλι του σχολείου.

Όπως είπε η διευθύντρια κα Χρύσα Σαββάκη “η σημερινή ημέρα είναι μια ημέρα γιορτής για όλους μας, σήμερα αρχίζει μια ακόμη σχολική χρονιά, γεμάτη όνειρα, φιλοδοξίες και επιθυμία για έργο και αληθινή πρόοδο¨.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο οποίος αφού ανέφερε ότι και ο ίδιος τελείωσε αυτό το σχολείο (ο πατέρας του ήταν και δάσκαλος του σχολείου) , ευχαρίστησε την διευθύντρια, το διδακτικό προσωπικό και τους γονείς για την συνεργασία στην αναμόρφωση του σχολείου. Τόνισε πως με αυτή την συνεργασία μπορούμε να ετοιμάσουμε για αυτά τα παιδιά ότι καλύτερο γίνεται σε αυτή την εποχή.

Τέλος στο χαιρετισμό της η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού κα Βασιλική Ντουφεξή ευχήθηκε στα παιδιά και κύρια καλωσόρισε τα πρωτάκια. Στη συνέχεια ευχαρίστησε τον μεγάλο χορηγό του σχολείου κ. Κωνσταντίνο Μάκαρη που άλλαξε την όψη του προαυλίου με τάπητα και μπασκέτες και έπονται και άλλες παρεμβάσεις.

Η έκπληξη της ημέρας ήταν η παρουσία παλαιών μαθητών του σχολείου που τώρα τελείωσαν το λύκειο που ευχήθηκαν και έλαβαν δώρα από παιδιά της έκτης τάξης του δημοτικού.

Τελειώνοντας ο αγιασμός ο ιερέας της Αγίας Τριάδας παπά Κώστας ευλόγησε και ευχήθηκε καλή χρονιά στα πρωτάκια που στα μάτια τους έβλεπες την έκπληξη και την περιέργεια της πρώτης ημέρας στο Δημοτικό.

ΦΩΤΟ:

   

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ