Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΠΟΨΕΙΣΤάσος Σαλεσιώτης: Κατεβαίνω γιατί δεν μπορεί το Ναύπλιο να συνεχίσει να έχει...

Τάσος Σαλεσιώτης: Κατεβαίνω γιατί δεν μπορεί το Ναύπλιο να συνεχίσει να έχει τα σημερινά του χάλια …(BINTEO)

Καταιγιστικός ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων Τάσος Σαλεσιώτης στην συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Μιχάλη Καζά.

ΒΙΝΤΕΟ:

 

Επιβεβαίωσε την κάθοδο του συνδυασμού του “Ναύπλιο – Πρωτεύουσα” στις αυτοδιοικητικές εκλογές του προσεχούς Μαϊου και ζήτησε αυτοδυναμία για να φτιαχτεί το Ναύπλιο που θα ξεχωρίζει από τις άλλες Ελληνικές Πόλεις.

Ζήτησε συστράτευση όλων που αγαπούν πραγματικά το Ναύπλιο για να φύγει η πόλη από την μιζέρια. Μίλησε για ένα σημερινό τέλμα στην πόλη, για ενέργειες που μπορούν να γίνουν και δεν έχουν οικονομικό μεγάλο κόστος.

Κατήγγειλε όσους πετούν λάσπη εναντίον του. Αυτούς που προσπαθούν να αμαυρώσουν την εικόνα του. Είπε πως όλοι αυτοί είναι εκείνοι που φρενάρουν την πόλη, είναι το κατεστημένο της πόλης.

Ο κ. Σαλεσιώτης απάντησε επίσης στο ερώτημα αν έχει συμφωνήσει για στήριξη του από τον ΣΥΡΙΖΑ και αναφέρθηκε επίσης στις σχέσεις του με τα κόμματα.

Ο Τάσος Σαλεσιώτης πηγαίος όπως πάντα και χειμαρρώδης, με αυτή του την συνέντευξη ξεκινά και επίσημα τον προεκλογικό του αγώνα…

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ