Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΑπεβίωσε ο Μιχάλης Μπάρλας απο το Σχινοχώρι Άργους Αργολίδας

Απεβίωσε ο Μιχάλης Μπάρλας απο το Σχινοχώρι Άργους Αργολίδας

Αποχαιρετούμε αύριο Παρασκευή 17/8/18 στις 4.00μμ στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αμαρουσίου τον Μιχάλη Μπάρλα ,στοργικό πατέρα σύζυγο,πολυαγαπημένο αδερφό & Θείο,εξαίρετο φίλο συνάνθρωπο.

Ο Μιχάλης Μπάρλας γεννήθηκε &μεγάλωσε στο Σχινοχώρι Άργους Αργολίδας το 1947 ,το τρίτο παιδί πολύτεκνης οικογένειας .Ήταν κάτοικος Αμαρουσίου από το 1976. Διετέλεσε ανώτατο διευθυντικό στέλεχος στα Ελληνικά Ταχυδρομεία .Στην ενασχόλησή του με τα κοινά,περιλαμβάνεται έντονη συνδικαλιστική & πολιτική δράση.Υπήρξε επί σειρά ετών συνεργάτης & διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Προέδρου της Βουλής Αθανασίου Τσαλδάρη.Διετέλεσε διευθυντής στο γραφείο του Υπουργού Απασχόλησης & Κοινωνικής Προστασίας Π. Παναγιωτόπουλου. Τα τελευταία χρόνια είχε διατελέσει ειδικός Γραμματέας του Δήμου Αμαρουσίου.

“Ό,τι περνούσε από το χέρι του” το έκανε, με ένα τηλέφωνο, ένα φαξ, ένα χαμόγελο, για τον οποιονδήποτε, το γνωστό και τον άγνωστο, ειδικά αυτόν που το είχε ανάγκη.
Έτσι λειτουργούσε ,για το τόπο που αγαπούσε,για το Μαρούσι και την Αργολίδα, αθόρυβα με διαδικασίες συνοπτικές.

Έδινε δύσκολη μάχη καιρό τώρα.”Το πάλεψε” σαν παλικάρι . Ήταν Παλικάρι.Έτρεχε στον πόνο του αδερφού,του συνανθρώπου. Έντιμος,ηθικός,κοινωνικός,αγαπητός.
“Έφυγε” παραμονή της μεγάλης γιορτής της Κοιμήσεως της Παναγίας, με Πίστη,νοσηλευόμενος στο ΚΑΤ (ευχαριστήρια στο χειρουργό διευθυντή Παν. Βραχνό) , έχοντας δίπλα του την αγαπημένη του κόρη ,τη σύζυγό του & την αγάπη όλων μας. “Έφυγε” εν ειρήνη και ηρεμία.

“Καλό Παράδεισο” αγαπημένε θείε Μιχάλη….μία θέση για σένα στην αγκαλιά των Αγγέλων.

Γιούλα Μπάρλα

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ