Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑνακοίνωση για υποψήφιους εκπαιδευτές στο ΔΙΕΚ Επιδαύρου

Ανακοίνωση για υποψήφιους εκπαιδευτές στο ΔΙΕΚ Επιδαύρου

Η περίοδος υποβολής φακέλων δικαιολογητικών για πρόσληψη εκπαιδευτικών στο ΔΙΕΚ Επιδαύρου ορίζεται από σήμερα Παρασκευή 17, έως την Τρίτη 28/08/2018, κατά τις ώρες 9:00 έως 12:00.

 

Η κατάθεση του φακέλου των δικαιολογητικών μαζί με την εκτυπωμένη υπογεγραμμένη αίτηση, θα γίνεται από τους ενδιαφερόμενους αυτοπροσώπως στην έδρα των κατά τόπους ΔΙΕΚ όπως αναφέρεται στην παράγραφο «ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ» της παρούσας πρόσκλησης.

Τα δικαιολογητικά δε χρειάζεται να είναι επικυρωμένα, σύμφωνα με το Ν.4250/2014.

  1. Πλήρες βιογραφικό σημείωμα.
  2. Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας.
  3. Αντίγραφα τίτλων σπουδών:

α) Της ημεδαπής (βασικό πτυχίο αντίστοιχο με την ειδικότητα που προκηρύσσεται, μεταπτυχιακός και διδακτορικός τίτλος θέματος συναφούς προς το αντικείμενο, παιδαγωγικός τίτλος σπουδών ΑΣΕΤΕΜ/ΣΕΛΕΤΕ ή Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε, δίπλωμα Ι.Ε.Κ, πτυχίο Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου, Τεχνικού-Εκπαιδευτικού Λυκείου ή Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου ή Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής).

β) Όσοι έχουν αποκτήσει τίτλο σπουδών σε κράτος – μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης πρέπει να καταθέσουν είτε

i.Άδεια άσκησης επαγγέλματος, η οποία έχει χορηγηθεί με τη διαδικασία της επαγγελματικής αναγνώρισης, βάσει των διατάξεων των επαγγελματικών προσόντων (πχ. Οδηγίες 89/48/Ε.Ο.Κ, 92/51/Ε.Ο.Κ, 99/42/Ε.Κ, Τομεακές Οδηγίες κλπ).

Στην περίπτωση της επαγγελματικής αναγνώρισης, αντί της άδειας άσκησης επαγγέλματος είναι δυνατόν να κατατεθεί αντίγραφο της Πράξης Αναγνώρισης από το αρμόδιο Συλλογικό Όργανο ή την αρμόδια επιτροπή (π.χ. Σ.Α.Ε.Ι, Σ.Ε.Α.Τ.Ε.Κ, Συμβούλιο Αναγνώρισης Επαγγελματικών Προσόντων κ.α.) ή αντίγραφο της Απόφασης Αναγνώρισης από την κατά περίπτωση Αρμόδια Αρχή (Υπουργείο, Νομαρχία κλπ) είτε

  1. Πιστοποιητικό Χορήγησης Ισοτιμίας από το πρώην ΔΙ.ΚΑΤ.ΣΑ νυν Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π, τον πρώην Ο.Ε.Ε.Κ και τον πρώην Ε.Ο.Π.Π, νυν Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π ή από άλλη αρμόδια υπηρεσία.

Όσοι έχουν αποκτήσει τίτλο σπουδών σε κράτος μη μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης πρέπει να καταθέσουν Πιστοποιητικό Χορήγησης Ισοτιμίας από το πρώην ΔΙ.Κ.Α.Τ.Σ.Α νυν Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π, τον Ο.Ε.Ε.Κ, τον Ε.Ο.Π.Π ή από άλλη αρμόδια υπηρεσία. Σε αυτήν την περίπτωση απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επισύναψη αντιγράφων (Βάσει Ν. 4250/2014) των βασικών τίτλων σπουδών επισήμως μεταφρασμένων (Από Υπ. Εξ., πρεσβείες της Ελλάδος στο εξωτερικό, δικηγόρους και μεταφραστές του Ιονίου Πανεπιστημίου).

  1. Από τους υποψηφίους που υπάγονται στον ιδιωτικό τομέα απαιτείται είτε

α) Βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα από την οποία να προκύπτει η διάρκεια της ασφάλισης είτε

β) Υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του Ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνεται επακριβώς ο χρόνος και το είδος της εμπειρίας του, τα στοιχεία του εργοδότη, φυσικού προσώπου ή της επωνυμίας της επιχείρησης αν πρόκειται για νομικό πρόσωπο.

  1. Οι Ελεύθεροι Επαγγελματίες πρέπει να προσκομίσουν είτε α) Βεβαίωση της αρμόδιας Δ.Ο.Υ στην οποία θα αναγράφεται ο χρόνος άσκησης συγκεκριμένου επαγγέλματος είτε β) Υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του Ν. 1599/1986, ότι εκτέλεσε συγκεκριμένες εργασίες, μελέτες και έργα σχετικά με το αντικείμενο της εμπειρίας.
  2. Οι μισθωτοί του δημόσιου τομέα (υπηρεσίες του Δημοσίου, Ν.Π.Δ.Δ , Ο.Τ.Α πρώτου και δεύτερου βαθμού, Ν.Π.Ι.Δ του δημοσίου τομέα της παρ. 1 , του άρθρου 14, του Ν. 2190/1994, όπως ισχύει, ή φορείς της παρ. 3, του άρθρου 1, του Ν. 2527/1907) προσκομίζουν βεβαίωση του αντίστοιχου φορέα, από την οποία να προκύπτειτο είδος της εργασίας που παρασχέθηκε και η χρονική διάρκεια της παροχής της, σύμφωνα με τις διατάξεις του αρ. 31 του Ν. 3528/2007 περί άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ