Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΕλπίδα Καρκαλάτου: Περήφανη που κατάφερα να έχω πάνω μου το εθνόσημο και...

Ελπίδα Καρκαλάτου: Περήφανη που κατάφερα να έχω πάνω μου το εθνόσημο και να αγωνιστώ για την χώρα μου

Αυτή η αγωνιστική χρονιά τελείωσε γεμίζοντάς με με περηφάνεια .

Περήφανη που κατάφερα για πρώτη φορά να εχω πάνω μου το εθνόσημο ,να ντυθώ στα γαλανόλευκα να εκπροσωπήσω τη χώρα μου αλλα και το τόπο μου, την Αργολίδα μας.
Περήφανη για την επίδοση μου στο βαλκανικό πρωτάθλημα 4Χ400 🇬🇷και για την πρόκριση στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα στο Βερολίνο καταλαμβάνοντας την 13η θέση στην Ευρώπη με την ομάδα 4*400 🇬🇷.

Εμπειρίες μοναδικές που με πεισμώνουν να προσπαθήσω περισσότερο για όλους εσας που είστε δίπλα μου, για την οικογένεια μου, το προπονητή μου George Karapanos για τις ατελείωτες ώρες προπόνησης αλλα και εμψύχωσης στα εύκολα και στα δύσκολα που υπήρξαν ολο αυτο το καιρό ,καθώς και τους χορηγούς μου που ειναι πάντα δίπλα μου και με εμπιστεύτηκαν απο την αρχή του ξεκινήματος μου !

Την εταιρεία με συμπληρώματα διατροφής Goldtouch Nutrition ( Takis Anastasiou και τον Κωνσταντίνo Φούλια ).

Τον καλύτερο φυσικοθεραπευτή της Αργολίδας και συναθλητή μου ( Αναστάσιος Ευστρατιάδης) που πραγματικά αυτήν την χρόνια περάσαμε πολλά μαζί .

Το γυμναστήριο (Iron Mike Mixalis) που μου παρείχε τον εξειδικευμένο χώρο και το κατάλληλο εξοπλισμό για να κανω τα βάρη μου .

Και φυσικά όλους εσας που αυτές τις μέρες μου στείλατε τα μηνύματα σας και με κάνετε να προσπαθήσω ακόμα περισσότερο για την συνέχεια 🇬🇷🇬🇷🔜

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ