Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΡΚΑΔΙΑΔ.Σ. Τρίπολης: Συζήτησαν για το δρόμο που οδηγεί στο γήπεδο του Αστέρα

Δ.Σ. Τρίπολης: Συζήτησαν για το δρόμο που οδηγεί στο γήπεδο του Αστέρα

Η κατάσταση που επικρατεί στο δρόμο προς το γήπεδο του Αστέρα αποτέλεσε θέμα συζήτησης στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο. 

 

Αφορμή η κακή κατάσταση του δρόμου που συνάντησαν οι φίλαθλοι απο τη Σκοτία που πήγαν στην Τρίπολη, αλλά και οι δηλώσεις του μεγαλομετόχου του Αστέρα Γιάννη Καυμενάκη ότι “οι φίλαθλοί μας έχουν μάθει και έρχονται με … βατραχοπέδιλα στο γήπεδο”.

Ο δήμαρχος Δημήτρης Παυλής ανέφερε: “Είναι ένας από τους δρόμους που υπάρχει ανάδοχος και θα γίνει έργο.  Πέρυσι καθαρίσαμε 7-8 νταλίκες με δένδρα που δημιουργούσαν προβλήματα στα λεωφορεία. Ο Αστέρας ανήκει στην Τρίπολη, στην Αρκαδία και στην Πελοπόννησο και θα στηρίξουμε αυτή την ομάδα, ανεξάρτητα αν κάποιοι θέλουν να σπεκουλάρουν πάνω σε αυτή την ιστορία. Ευχαριστούμε τους επενδυτές και έχουν κάνει τις υπερβάσεις τους”.

Σε δεύτερη τοποθέτησή του, ο δήμαρχος μίλησε σε υψηλούς τόνους για κάποιους κρατικοδίαιτους που το παίζουν γραφείο Τύπου του Αστέρα και τόνισε ότι η ομάδα δεν τους ανήκει, ενώ επανέλαβε ότι σέβεται τους επενδυτές της ΠΑΕ Αστέρας.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ