Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΚάλεσμα για Εθελοντές στο Epidavros Action

Κάλεσμα για Εθελοντές στο Epidavros Action

Ζούμε σε μία εποχή που τη ζωή μας και την κοινωνία μας γενικότερα απασχολούν μεγάλα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα.

Οι ρυθμοί της καθημερινότητας είναι τρομακτικά πιεστικοί ωστόσο ο εθελοντισμός ως μέσο προσφοράς και διεκδίκησης είναι πάρα πολύ σημαντικός με εξαιρετικά θετικά αποτελέσματα!Ο εθελοντισμός στηρίζεται στη λογική της κοινωνικής αλληλεγγύης με βάση πάντα τις καλές μας προθέσεις.

Μετά την περσινή εμπειρία της εθελοντικής συμμετοχής αρκετών συμπολιτών του δήμου μας, καταφέραμε να προσφέρουμε και να βοηθήσουμε όχι μόνο στη διεξαγωγή ενός σημαντικού αθλητικού γεγονότος στον τόπο μας, τους αγώνες τριάθλου, αλλά και στην ασφάλεια των αθλητών που συμμετείχαν. Μέσα από αυτήν την εμπειρία συνειδητοποιήσαμε πόσο σημαντική είναι η εθελοντική προσφορά σε μια κοινωνία που υφίσταται κρίση και δεν είναι ιδιαίτερα συνηθισμένη σε τέτοιου είδους δράσεις. Έγινε όμως μία αρχή που καλό είναι να συνεχιστεί και να μεγαλώσει με τη συμμετοχή ακόμη περισσότερων εθελοντών, όχι μόνο σε αθλητικές διοργανώσεις αλλά και σε άλλους τομείς. Ο καθένας μας μπορεί να γίνει εθελοντής και ας μην ξεχνάμε ότι οι ενεργοί πολίτες με τις πράξεις τους μπορούν να αποδειχθούν σημαντικοί!! Μέσα από την ομαδική δουλειά μπορούμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι!

O 2ος Αγώνας Τριάθλου έρχεται το Σάββατο και την Κυριακή 15-16 Σεπτεμβρίου 2018! Ήρθε η στιγμή που ο Δήμος μας θα γεμίσει με μικρούς και μεγάλους αθλητές!

Μας καλώ λοιπόν όλους να επιδείξουμε πνεύμα αλληλεγγύης και εθελοντικής συμμετοχής αποδεικνύοντας έτσι ότι η ανιδιοτελής προσφορά, μέσω του εθελοντισμού, είναι στοιχείο που μας χαρακτηρίζει όλους.

Η συμμετοχή των εθελοντών είναι ιδιαίτερα σημαντική!!

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ