Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕνθουσίασε και το κοινό του Άργους το μιούζικαλ “Μάμμα Μία” με την...

Ενθουσίασε και το κοινό του Άργους το μιούζικαλ “Μάμμα Μία” με την Δέσποινα Βανδή πρωταγωνίστρια … (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ Άργους Μυκηνών 2018 παρουσιάστηκε χθες 9 Ιουλίου στο Αρχαίο Θέατρο Άργους το Νούμερο1 Μιούζικαλ στον κόσμο «ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ».

 

 

Περισσότερα από 55 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, έχουν λατρέψει τους χαρακτήρες, την ιστορία και βέβαια τη διαχρονική μουσική των ΑΒΒΑ,  αναδεικνύοντας το ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ στο πιο διασκεδαστικό μιούζικαλ όλων των εποχών!

Αρκετός κόσμος τίμησε την παράσταση παρά του ότι ο καιρός ήταν απειλητικός σχεδόν κατά την διάρκεια ολόκληρης της παράστασης.

Τελικά όλα καλά και η παράστααση ξεκίνησε κανονικά με την κόρη της Donna, Sophie, να αναζητά τον πραγματικό της πατέρα για να τον καλέσει στο γάμο της. Το τι συνέβη το έμαθαν όσοι είδαν την παράσταση …

Πρωταγώνιστησε η Δέσποινα Βανδή  και τους υπόλοιπους ρόλους είχαν οι: Άκης Σακελλαρίου, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Αργύρης Αγγέλου, Μπέττυ Μαγγίρα, Μαριέλλα Σαββίδου, Εύα Τσάχρα και ο Άρης Μακρής.
Η Μουσική και οι στίχοι ήταν των Benny Andersson και Bjorn Ulvaeus.
Το κείμενο του Catherine Johnson, ενώ την σκηνοθεσία και την απόδοση κειμένου και στίχων έκανε η Θέμις Μαρσέλλου.

Μουσική Διεύθυνση – Διδασκαλία Ορχήστρας: Ηλίας Καλούδης
Διεύθυνση Ορχήστρας – Πιάνο: Ανδρέας Καρανίκας
Χορογραφίες: Άννα Αθανασιάδη
Σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης
Κοστούμια: Παναγιώτα Κοκκορού

Για την παράσταση μίλησε στην κάμερα του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ TV ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Σπύρος Διολίτσης. Δείτε επίσης στο βίντεο στιγμές του έργου… και μια σειρά πολύ ωραίων φωτό.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ