Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΜαγική βραδιά με τον Χρήστο Θηβαίο και τη Μαρία Παπαγεωργίου στο Fotonio...

Μαγική βραδιά με τον Χρήστο Θηβαίο και τη Μαρία Παπαγεωργίου στο Fotonio Events & More… (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Ο Χρήστος Θηβαίος και η Μαρία Παπαγεωργίου ταξίδεψαν την περασμένη  Παρασκευή 15 Ιουνίου το κοινό με τη μουσική τους και τις μελωδικές φωνές τους στην αυλή του Fotonio Events & More στο Ναύπλιο.

Το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Το ψιλόβροχο άγχωσε το κοινό λίγο πριν την έναρξη, αλλά τελικά όλα κύλησαν ομαλά στην πρώτη συναυλία του καλοκαιριού. Όλοι σιγοτραγούδησαν μαζί με τους καλλιτέχνες και έφυγαν πολύ ικανοποιημένοι από τον χώρο.

Η συναυλία με τον Χρήστο Θηβαίο και τη Μαρία Παπαγεωργίου είναι η πρώτη από μία σειρά εκδηλώσεων που έχει προγραμματίσει το Fotonio Events & More για το καλοκαίρι με τίτλο “Βραδιές στην αυλή μας”.

H ομάδα του Fotonio Events & More θα ήθελε να ευχαριστήσει το κοινό που έσπευσε να απολαύσει τους δύο καλλιτέχνες και σας περιμένει στην αυλή του το Σάββατο 30 Ιουνίου στο θέατρο αναλογίου “Ωδή στον Ασκληπιό”, μία παραγωγή του ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ.

Δείτε το βίντεο του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ TV σε αυτή την ανάρτηση και πάρε τε μια εικόνα της όμορφης βραδιάς, ακούστε επίσης το τι είπε ο Χρήστος Θηβαίος στο δημοσιογράφο Μιχάλη Καζά. Τέλος δείτε μια συλλογή από φωτό της εκδήλωσης της οποίας χορηγός επικοινωνίας, όπως και για ολόκληρο το καλοκαιρινό πρόγραμμα του Fotonio Events & More είναι το ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ TV.

Πρόγραμμα των επόμενων εκδηλώσεων στο Fotonio Events & More 

30/6 Ωδή στον Ασκληπιό (Θέατρο Αναλογίου)
7/7 Ελένη Δήμου
20/7 Γιάννης Αγγελάκας & 100ο C
28/7 Encardia
11/8 Ερωτόκριτος – «Κι’ όμως κινείται»
12/8 Τοσοδούλα (Χοροθέατρο)
18/8 Γιώτα Νέγκα
25/8 Βαγγέλης Τρίγκας – “Άκουσε το τραγούδι μου…”

Πληροφορίες: 2752306747

ΦΩΤΟ:

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ