ΚΙΝΑΛ: “Oι δικές μας θέσεις δεν είναι στο ίδιο μήκος κύματος με το άκριτο ΝΑΙ και τις θριαμβολογίες της Κυβέρνησης”

1
126
- Advertisement -

Με δελτίο τύπου της η Ν.Ε. Αργολίδας του “Κινήματος Αλλαγής” που υπογράφει ο γραμματέας της Λεωνίδας Κουτογιάννης αναφέρεται στο θεμα των ημερών, την συμφωνία για την ονομασία του κράτους των Σκοπίων, αλλά γενικότερα την στάση της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στα εθνικά θέματα.

Το κείμενο του δελτίου είναι το ακόλουθο: 

Είναι αυτονόητο ότι δεν εμπιστευόμαστε την Κυβέρνηση, ειδικά στα  εθνικά θέματα. Όπου αποδεικνύεται ιδιαίτερα επικίνδυνη,  με διγλωσσία, με  προχειρότητα, με επιπολαιότητα, με αναποτελεσματικότητα.

- Advertisement -

 

Έχουμε μια  Κυβέρνηση σε αποδρομή,  που υποτάσσεται στις πιέσεις και επιχειρεί να κλείσει άρον- άρον κρίσιμα Εθνικά θέματα.
Προχώρησαν μόνοι τους , εν κρυπτώ τη διαπραγμάτευση.
Και τώρα στην υπογραφή, χωρίς να εξασφαλίσουν τη μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση, ούτε καν την σύμφωνη γνώμη του συγκυβερνήτη τους.
Σεβόμαστε τους συντρόφους μας στην Ευρώπη.

Περιττεύουν όμως οι υποδείξεις. Οι εκκλήσεις τους δεν πρέπει να αγνοούν τις τραυματικές εμπειρίες της χώρας μας και της περιοχής. Έχουν τους λόγους τους  να χαίρονται για την επίτευξη συμφωνίας. Το περιεχόμενο της όμως, το κρίνουμε εμείς  και  ο Ελληνικός λαός και κανένας άλλος. Εμάς και την εθνική μας προοπτική αφορά πρωτίστως.
Ο δικός μας λόγος, οι δικές μας θέσεις δεν είναι στο ίδιο μήκος κύματος με το άκριτο ΝΑΙ και τις θριαμβολογίες της Κυβέρνησης.
Αγνόησαν ακόμα και τις καθαρές θέσεις και τη σθεναρή στάση ηγετικών Προσώπων της Αριστεράς.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου, το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη με τις θέσεις και τις πρωτοβουλίες τους, δεν επέτρεψαν διαχρονικά σε κανέναν να στιγματίσει τον Πατριωτικό Λόγο, την Εθνική ευαισθησία και την πατριωτική αγωνία εκατομμυρίων Ελλήνων με το στίγμα της Ακροδεξιάς και της Εθνικιστικής πατριδοκαπηλίας.
(από την χθεσινή ομιλία της Προέδρου Φ. Γεννηματά στην Βουλή)
Ο καθένας έχει δικαίωμα στην άποψη & στην διαφωνία, διότι ο πλουραλισμός είναι σύμφυτος της Δημοκρατίας, αλλά τα πολιτικά κόμματα εκφράζονται από την εκλεγμένη ηγεσία τους επειδή αυτό επιβάλλει η δομημένη Δημοκρατία, για να μην καταστρέψουμε κάθε δυνατότητα να συνεννοηθούμε…!

Ο Γραμματέας της Ν.Ε. Αργολίδας του “Κινήματος Αλλαγής”

Λεωνίδας Ζ. Κουτσογιάννης

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΚΑΛΑ,ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΜΙΛΑΤΕ ΣΕ ΑΦΕΛΕΙΣ????ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΠΟΙΟΊ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ????Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ????ΚΙ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΤΟΣΕΣ ΚΛΕΨΙΕΣ,ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΙ ΑΛΛΕΣ,ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΤΕ 200 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ???ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΑΛΛΟΥΣ????ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ????ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ…….ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΒΑΛΕΤΕ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑΜΕΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΑ,ΚΑΙ ΜΑΣ ΡΕΖΙΛΕΨΑΤΕ…..

Comments are closed.