Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΕορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Ερυθρού Σταυρού στο 6ο Νηπιαγωγείο Άργους

Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Ερυθρού Σταυρού στο 6ο Νηπιαγωγείο Άργους

Εορτασμός 8ης Μαΐου,Παγκόσμιας Ημέρας Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου με βιωματικό εργαστήρι Πρώτων Βοηθειών Μητέρας -Νηπίου στο 6ο Νηπιαγωγείο Άργους.

Σήμερα 14/5/2018 μετά από πρόσκληση της Διευθύντριας κας Κατερίνας Σταματοπούλου,πραγματοποιήθηκε Γιορτή της μητέρας και στη συνέχεια οι Μητέρες μαζί με τα Παιδιά τους σε ζευγάρια παρακολούθησαν βιωματικό εργαστήρι βασικών πρώτων βοηθειών .

Ο Πρόεδρος του ΕΕΣ Άργους κος. Ανδρέας Πραξιτέλους τους επισήμανε την αναγκαιότητα της γνώσης πρώτων βοηθειών μιας και το 90%. είναι ατυχήματα που οι ίδιοι θα κληθούμε να ενεργήσουμε..

Κατόπιν η γραμματέας του Δ.Σ κα. Γεωργια Λεκάτη διάβασε το μήνυμα του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ερυθρού Σταυρού και τις αρχές που διέπουν το Ερυθροσταυρικό Κίνημα.

Έγινε ενημέρωση για τα τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης, που φυλάσσεται το φαρμακείο, θλάση,ρινορραγία ,πνιγμονή και παρουσιάστηκε οπτικοακουστικό υλικό για τον Εορτασμό.

Μοιράστηκαν αναμνηστικά διπλώματα για να θυμούνται Μαμάδες και Παιδιά την όμορφη αυτή δράση.
Ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία και φιλοξενία και ευχαριστούμε πολύ για τα χειροποίητα δωράκια που μας χαρίσατε φτιαγμένα με μεράκι και πολλή Αγάπη.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ