Συλλήψεις στην Επίδαυρο – Νέα επιτυχία του Τμήματος Επιδαύρου

Περιπολικό της Αστυνομίας έξω από το Μουσείο της Ακρόπολης την Παρασκευή 9 Μαΐου 2014. Φάρσα αποδείχτηκε τελικά το τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο Μουσείο της Ακρόπολης. Το Μουσείο εκκενώθηκε για λίγη ώρα, ενώ ερευνήθηκε από άνδρες του τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, οι οποίοι δεν εντόπισαν τίποτα ανησυχητικό. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαΐτας
- Advertisement -

Ένας 38χρονος ημεδαπός και ένας 39χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Μολδαβίας, συνελήφθησαν χθες στο 42ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ισθμίων- Επιδαύρου για κατοχή ηρωϊνης.

- Advertisement -

Η μικροποσότητα ηρωίνης κατασχέθηκε.

Οι επιτυχίες του νεοσύστατου Αστυνομικού Τμήματος Επιδαύρου, κύρια στον τομέα της δίωξης ναρκοτικών, διαδέχονται η μια την άλλη.

Οι έμπειροι αστυνομικοί που υπηρετούν σε αυτό το τμήμα ήδη σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα που έχει ξεκινήσει το τμήμα έχουν εμπνεύσει αίσθημα ασφάλειας στους κατοίκους της περιοχής.

Όλοι πλέον κάτοικοι και αυτοδιοικητικοί παράγοντες νοιώθουν ότι προστατεύονται. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι επιτυχίες αυτές δικαιολογούν και την ορθότητα της απόφασης για το άνοιγμα του αστυνομικού τμήματος Επιδαύρου.

 

- Advertisement -