Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣΗ Επαναστατική Σημαία της Ύδρας κυματίζει στην Νησίδα Άγιος Γεώργιος

Η Επαναστατική Σημαία της Ύδρας κυματίζει στην Νησίδα Άγιος Γεώργιος

Η Επαναστατική Σημαία της Ύδρας και έμβλημα του Δήμου μας κυματίζει στην Νησίδα Άγιος Γεώργιος δίπλα στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία (13/05/2018)

Τίποτα σε αυτό τον κόσμο δεν χαρίζεται! Αντιθέτως χρειάζεται διαρκής αγώνας για να υπερασπιστείς ακόμα και πράγματα που αναντίρρητα σου ανήκουν από αιώνες!

Με μια κίνηση υψηλού συμβολισμού σήμερα δηλώσαμε την αποκατάσταση της νομιμότητας. Δηλώσαμε την αποκατάσταση μιας αδικίας που επιχειρήθηκε εις βάρος της Ύδρας μας! Η Επαναστατική Σημαία της Ύδρας και έμβλημα του Δήμου μας κυματίζει στην Νησίδα Άγιος Γεώργιος δίπλα στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία.

Ένα ουσιαστικό ευχαριστώ στον Μητροπολίτη μας για την αμέριστη συμπαράσταση στον αγώνα μας, στην τοπική εφημερίδα την “Φωνή της Ύδρας” που ανέδειξε το θέμα το 2011, στην νομική Σύμβουλο του Δήμου μας κ. Γεωργία Μαραγκού και στον Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Νικόλαο Χλέπα για την ανεκτίμητη νομική συμβολή τους, στον Υπουργό των Εσωτερικών κ. Σκουρλέτη για την κατανόηση του στο δίκαιο αίτημα του Δήμου μας, στους βουλευτές της Περιφέρειας και στον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Χατζηπέρο για την συνδρομή τους και σε όσους βοήθησαν με οποιονδήποτε τρόπο στην θετική ευόδωση αυτού του πολυετούς αγώνα. Ως Δημοτική Αρχή οφείλουμε και ένα εγκάρδιο ευχαριστώ στους συμπατριώτες μας που εμπιστεύτηκαν εμάς να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα της Ύδρας μας! Συνεχίζουμε!

Γιώργος Κουκουδάκης
Δήμαρχος Υδρας

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ