Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑTo BINTEO της εκπομπής της Νικολούλη για τον εξαφανισμένο Θάνο Ακρίβο -...

To BINTEO της εκπομπής της Νικολούλη για τον εξαφανισμένο Θάνο Ακρίβο – Τα μέχρι τώρα στοιχεία

Ένας 32χρονος εδώ και σχεδόν 20 ημέρες αγνοείται στην Αργολίδα. Ο Θάνος Ακρίβος από την τελευταία ημέρα που έδωσε σημεία ζωής στην περιοχή Πανόραμα περίπου 6 χιλιόμετρα από το Άργος έχει εξαφανιστεί. Ρούχα του βρέθηκαν 2-3 ώρες δρόμο, στην κορυφή του βουνού (φωτό) 5-6 ημέρες αργότερα.

 

 

Κανένα του ίχνος, πέραν από κάποιες ανεξακρίβωτες πληροφορίες. Η μητέρα του, ο κάτοικος της περιοχής Δημήτρης Ταραντίλης με τα παιδιά του, κάποιοι ακόμη κάτοικοι της περιοχής ψάχνουν σχεδόν όλη την ημέρα από την ημέρα της εξαφάνισης μέχρι σήμερα. Άφαντος ο Θάνος.

Ο δημοσιογράφος Μιχάλης Καζάς με οπερατέρ τον Δημήτρη Ευσταθιάδη επισκέφτηκαν την περιοχή, για λογαριασμό του Alpha TV και συγκεκριμένα της εκπομπής “ΦΩΣ στο ΤΟΥΝΕΛ” της Αγγελικής Νικολούλη και κατέγραψαν τι ακριβώς έχει γίνει μέχρι σήμερα και τι στοιχεία υπάρχουν.

Το υλικό παίχτηκε στην τελευταία εκπομπή της Νικολούλη και το βίντεο παρουσιάζεται σε αυτή την ανάρτηση.

ότι νεώτερο θα παρουσιαστεί στη νέα εκπομπή την ερχόμενη Παρασκευή.

Δείτε το σχετικό βίντεο και αν είστε κάτοικος της ευρύτερης περιοχής έχετε το νου σας, ίσως ο Θάνος να περιφέρεται κάπου δίπλα μας, ίσως ο Θάνος να έχει την ανάγκη μας, ίσως και μια μικρή πληροφορία να βοηθήσει  να εντοπίσουμε τον Θάνο…

Επίσης, όσοι μπορείτε βοηθείστε την έρευνα. Από τα χωριά Σταθαίικα και Σχινοχώρι Αργολίδας ομάδες κατοίκων ερευνούν την περιοχή. Δώστε λίγο από το χρόνο σας να βρούμε τον Θάνο…

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο του argonafplia.gr (6972247177) ή στη σελίδα ARGONAFPLIA Webnews στο facebook.

ΦΩΤΟ:

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ