Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ5ο Μεσογειακό Yacht Show 2018: Tα πλωτά παλάτια "πιάνουν" λιμάνι στο Ναύπλιο...

5ο Μεσογειακό Yacht Show 2018: Tα πλωτά παλάτια “πιάνουν” λιμάνι στο Ναύπλιο …(ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Δεν χωρά αμφιβολία ότι το Μεσογειακό Yacht Show έχει πλέον συνδεθεί με την όμορφη πόλη του Ναυπλίου και γράφει την δική του ιστορία. Έγινε άλλωστε πέντε χρονών…

 

 

Όσο και αν υπάρχει αντίλογος από πολλούς, το Μεσογειακό Yacht Show προσφέρει την δική του τεράστια προβολή στη πόλη, αλλά και σε ολόκληρο το νομό.

Σήμερα, μερικές δεκάδες ώρες πριν την έναρξη του show τα σκέφη έρχονται στο λιμάνι Ναυπλίου. Οι θέσεις τους είναι προγραμματισμένες έτσι το κάθε σκάφος πηγαίνει στη θέση του. Ταχύπλοα, ιστιοφόρα, πολύ μεγάλα, πιο μικρά, κλασικής σχεδίασης , πιο μοντέρνας, το κάθε σκάφος με τον τύπο του.

Περισσότερα από εκατό σκάφη θα δέσουν στο λιμάνι. Ένα μεγάλο κομμάτι του στόλου που αλωνίζει κάθε χρόνο τις θάλασσες μας.

Δείτε το σχετικό βίντεο υοθ ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ TV σε αυτή την ανάρτηση, όπως και μια σειρά πολύ όμορφες φωτογραφίες από τα σκάφη, αλλά και την πανέμορφη Πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδος, το Ναύπλιο…

Μετά από μήνες σχεδιασμού και οργάνωσης της πιο σημαντικό γεγονός του yachting στην περιοχή, η ελληνική Yachting Association είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι όλα είναι έτοιμα για την παράσταση, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Απριλίου έως την 1η Μαΐου.

 

ΦΩΤΟ:

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ