Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑKTM Coffee Days 2018: Με επιτυχία οι «πρώτοι καφέδες» της χρονιάς σε...

KTM Coffee Days 2018: Με επιτυχία οι «πρώτοι καφέδες» της χρονιάς σε Ναύπλιο και Σπάρτη

Οι «πρώτοι καφέδες» της χρονιάς σε Ναύπλιο και Σπάρτη είχαν τεράστια επιτυχία και η ΚΤΜ αποφάσισε να εκδράμει και στα βόρεια της χώρας!

Ας δούμε όμως το πλήρες Δελτίο Τύπου έτσι όπως το λάβαμε από την αντιπροσωπεία, ευχόμενοι η προσπάθεια αυτή να βρει μιμητές:

«Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας και συνεχίζουμε. Έπιασε άνοιξη και είπαμε να βγούμε. Να πιούμε έναν καφέ. Να σας γνωρίσουμε, να οδηγήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις. Για τι άλλο (;), για μοτοσυκλέτες. Για ωραίες μοτοσυκλέτες. Χρηστικές για την πόλη, άνετες και απολαυστικές στην οδήγηση. Υπήρχαν διαθέσιμες KTM 390 και 250 Duke, Bajaj Dominar 400 και Pulsar RS200. Τα Coffee Days είναι ένας ακόμα πρωτότυπος τρόπος, μετά τα Orange Days και τα Off Road Days, να έρθει σε επαφή ο κόσμος με τις μοτοσυκλέτες της ΚΤΜ SEE. Και μαζί με αυτές που ήδη γνωρίζουμε, τις πορτοκαλί από την Αυστρία, ήρθε η ώρα να συστηθούν στο ευρύ κοινό και τα μοντέλα της Bajaj. Τον πρώτο καφέ της χρονιάς τον ήπιαμε στο Ναύπλιο την Τετάρτη 21 Μαρτίου στην καρδιά της γραφικής παλιάς πόλης.

»Από το πρωί στις έντεκα έως τις πέντε το απόγευμα τα μοντέλα της ΚΤΜ και της Bajaj ήταν στη διάθεση των ενδιαφερομένων. Μια βόλτα σε μια πόλη όπως το Ναύπλιο, που σφύζει από ζωή, είναι αντιπροσωπευτική των δυνατοτήτων των commuter μοτοσυκλετών των δύο εταιρειών. Τα μοντέλα της ΚΤΜ κέρδισαν τους παρευρισκομένους με την πρώτη ματιά λόγω της εξωτικής εμφάνισής τους, ενώ αυτά της Bajaj εκτιμήθηκαν για το όμορφο design τους, τον φιλικό χαρακτήρα και την ευκολία οδήγησης. Όταν μάλιστα ενημερώνονταν και για τις τιμές τους, η παραγγελία για δεύτερο καφέ ήταν δεδομένη. Ο δεύτερος σταθμός του νέου θεσμού ήταν η πρωτεύουσα του νομού Λακωνίας. Σε ένα από τα πλέον κεντρικά σημεία της Σπάρτης οι KTM Duke, Bajaj Dominar και Pulsar RS δεν σταμάτησαν να βολτάρουν με αναβάτες όλων των ηλικιών. Έμπειροι, άπειροι, νέοι σε ηλικία αλλά και μεγαλύτεροι, δοκίμασαν τις δυνατότητες όλων των μοτοσυκλετών και, αν κρίνουμε από τις καταγεγραμμένες αξιολογήσεις τους, έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι».

Πάμε βόρεια;

Τα Coffee Days συνεχίζονται την Τρίτη 27 Μαρτίου στη Λάρισα, στο Las Ramblas Streetcoffee (Βόλου 4), την Τετάρτη 28 στην Κατερίνη, στο Mikel (Μητροπόλεως 1), την Πέμπτη 29 στην Πτολεμαΐδα, στο Δίφωνο (25ης Μαρτίου 50), ενώ την Παρασκευή 30 Μαρτίου το τελευταίο Coffee Day πριν τις διακοπές του Πάσχα έχει προγραμματιστεί να διοργανωθεί στα Γρεβενά, στο Zoomserie (Κ. Ταλιαδούρου 2). Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται με την υποστήριξη των Συνεργατών της KTM South East Europe. Στη Λάρισα με το κατάστημα NRG Moto Action του Δημήτρη Κατηγιάννη, στην Κατερίνη με το κατάστημα Bob’s Motor Garage, στην Πτολεμαΐδα με το κατάστημα MP Motors του Μπάμπη Πλακετά και στα Γρεβενά με το κατάστημα του Βαγγέλη Αμανατιάδη.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής καλέστε: Λάρισα 2410-555232, Κατερίνη 23510-79157, Πτολεμαΐδα 24630-53474, Γρεβενά 24620-22352

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ