Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΛΑΚΩΝΙΑΝεκρός βρέθηκε ο Αρχιμανδρίτης, πατήρ Ανδρέας Μπολοβίνος

Νεκρός βρέθηκε ο Αρχιμανδρίτης, πατήρ Ανδρέας Μπολοβίνος

Νεκρός ανασύρθηκε από δύτες του Λιμενικού ο 63χρονος Αρχιμανδρίτης, πατέρας Ανδρέας Μπολοβίνος, ο οποίος εξαφανίστηκε χθες αργά το απόγευμα από το Γύθειο.

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα το λιμενικό εντόπισε ένα ασημί αυτοκίνητο στον βυθό της θάλασσας στην παραλία Καμάρες Νεοχωρίου, στο Γύθειο. Στο σημείο έσπευσαν δύτες του Λιμενικού που μία ώρα μετά κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν και να τον ανασύρουν και αναγνωρίστηκε ο νεκρός ως ο άτυχος Αρχιμανδρίτης.

Ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Γυθείου όπου ιερουργούσε ο Αρχιμανδρίτης ενημέρωσε αργά το βράδυ χθες την Αστυνομία πως είχε χάσει τα ίχνη του 63χρονου. Ο ίδιος είχε αποχωρήσει 20 λεπτά πριν τις 7 το απόγευμα, με ένα ασημί Hyundai i10 για να πάει στο σπίτι του στο Ακούμαρο Γυθείου. Ο πρωτοσύγκελος τον έπαιρνε τηλέφωνο και αυτό έβγαινε απενεργοποιημένο, ενώ στην περιοχή επικρατούσαν πολύ κακές καιρικές συνθήκες με δυνατή καταιγίδα και ανέμους.

Τελευταίο στίγμα έδωσε η κινητή τηλεφωνία στην περιοχή του Κότρωνα, ενώ έκτοτε Αστυνομία, Πυροσβεστική και Λιμενικό ερευνούσαν σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή τόσο σε γκρεμούς όσο και στην θάλασσα, καθώς εκφράζονταν έντονοι φόβοι ότι μπορεί να έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος. Φόβοι που δυστυχώς βγήκαν αληθινοί.

φώτο:  githio-click.blogspot.gr

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ