Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΠΟΨΕΙΣΠοιος είναι ρε παιδιά αυτός ο Μιχάλης Μπότας!

Ποιος είναι ρε παιδιά αυτός ο Μιχάλης Μπότας!

Καθώς χάζευα στο Facebook, ακόμα ενα ποστ με πατριωτικές κορόνες πέρασε από μπροστά μου, μόλις είδα πόσες χιλιάδες λάικ, και πόσες κοινοποιήσεις είχε, μπήκα στο προφίλ αυτού «φρέσκου πατριώτη» καθαρά από περιέργεια, για να δω για ποιον λόγο έχει τόσο μεγάλο ρεύμα.

Η σελίδα του είχε πάνω από 30,000 υποστηρικτές, και κανένα ποστ δεν έπεφτε κάτω από 5,000 λάικ, με εκατοντάδες, και πολλές φορές χιλιάδες κοινοποιήσεις.

Και πάλι από καθαρή περιέργεια μπήκα να δω, αλλους πιο επώνυμους από τον Μπότα, αλλά ακόμα και μεγάλα ονόματα του πατριωτικού χώρου δεν είχαν τέτοια αλληλεπίδραση με τον κόσμο.

Ετσι άρχισα να τον παρακολουθώ ωστε να δω που το πάει.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ακραίος πατριωτικός τόνος που χρησιμοποιεί πολυ συχνά στα λεγόμενα του, δείχνει καθαρά σε ποιον χώρο επιθυμεί να κινηθεί!

Μετά έμαθα για την άγρια κόντρα του με την ΚΕΕΡΦΑ για το μεταναστευτικό, που οδήγησε στο κόψιμο της πολύ επιτυχημένης, πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του, για τα δεδομένα της ΕΡΤopen!

Ψάχνοντας πιο βαθειά, βρήκα ότι ο Μιχάλης Μπότας είχε ανοίξει τον «πατριωτικό» λογαριασμό του από πολύ μικρός, το 2012 σε ηλικία 25 ετών ήταν επικεφαλής Digital Marketing στην ταινία «πρόμαχος για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα», που έτυχε μεγάλης αναγνώρισης τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό με πολλές επώνυμες προσωπικότητες να παίρνουν τότε θέση υπέρ της Ελλάδας

Η επιμονή ενασχόληση του για την επιστροφή τον μαρμάρων του Παρθενώνα και τα πολλά άρθρα για τις αλύτρωτες πατρίδες τον έκαναν πολύ αγαπητό σε μια μεγάλη μερίδα του εθνικιστικού χώρου. Λόγω της ιδιότητας του καθηγητή ψηφιακού marketing, φαίνεται να ξέρει καλά το παιχνίδι της προβολής και γι αυτό προκύπτουν τα πολλά like, σχόλια και κοινοποιήσεις στην σελίδα του που θα ζήλευε ακόμα και ένας ποπ τραγουδιστής!

Έτυχε να ακούσω μια από τις ραδιοφωνικές εκπομπές του στην ΕΡΤopen, στην οποία έλεγε ότι ο αυθεντικός πατριωτικός χώρος δεν μπορεί να εκφραστεί από την Χρυσή Αυγή, γιατι εξαιτίας της πλέον ο Έλληνας φοβάται να εκφράσει το πατριωτικό του φρόνημα για να μην τον χαρακτηρίσουν!

Αλλος ενας επιδοξος μνηστήρας τις ακροδεξιάς δηλώνει παρόν, με την διαφορά ότι αυτός είναι νέος, ωραίος και ξέρει πολύ καλά να επικοινωνεί με το ακροατήριο του!

Αν είναι αυθεντικός ή απλά θέλει και αυτός να εκμεταλλευτεί το πατριωτικό αίσθημα των Ελλήνων, αργά η γρήγορα θα φανεί. Έ

να είναι σίγουρο πάντως, το όνομα Μιχάλης Μπότας θα μας απασχολήσει πολύ το επόμενο διάστημα. Αντώνης Παπαδόπουλος

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ